Energy - 20 mei 2022 - Energie

Uitzonderlijke beurskansen: de energie en grondstoffen portefeuilles uitgelicht!

door VINCE

In de huidige wereldwijde berenmarkt heeft u vast gemerkt dat vrijwel alle sectoren inleveren op de beurs. Neem bijvoorbeeld de tech-sector met aandelen als Shopify, wiens koers in een jaar maar liefst -82% daalde. Toch is er een sector dat uitstekend presteert en dat is de energiesector. De sector heeft zijn winst met maar liefst +250% laten stijgen in het afgelopen jaar, en toch hebben beleggers enorm weinig blootstelling aan de sector!

Zie hieronder een grafiek van de S&P 500 met de winstgroei van verschillende sectoren over Q1:

Profiteren in de snelst groeiende sectoren van het moment

Het enorme verschil tussen de energiesector en de rest in de bovenstaande grafiek is werkelijk hallucinant. Al helemaal als je je bedenkt dat van de gehele S&P 500, de energiesector slechts een piepklein gedeelte uitmaakt.

Met andere woorden: het meest winstgevende deel van de hele S&P 500, is toevallig een van de delen waar de meeste beleggers het minste blootstelling aan hebben.

Dit moet toch wel een reden zijn om op zijn minst even een kijkje te nemen bij de energiesector!

Om beleggers te helpen bij het nemen van dit kijkje, leveren wij bij BeursBrink het Energy Rapport. We hebben daar namelijk twee edities, die iedere maand verschijnen:

  • Het Energy Rapport, dat puur gericht is op energiespelers
  • Het extra Resource Rapport, dat meer gericht is op commodities

We bespreken daarin aandelen die door de markt niet worden gekend, ondergewaardeerd zijn en toch enorm groeipotentieel. De Energy en Resource portefeuilles laten overigens sterke resultaten zien!

Zie hier bijvoorbeeld de Energy portefeuille:

Daarnaast ontvangt u dus ook toegang tot de Resource portefeuille, waar de echte klappers worden gemaakt. Die ziet er als volgt uit:

Zoals aan de rendementen te zien is, zijn er heel wat dikke winsten gemaakt! Maar onthoudt ook goed dat er altijd wat verliezers tussen zullen staan bij deze portefeuilles. We kijken hier namelijk niet naar de zogenaamde huisvader-aandelen!

Maar hierdoor worden er natuurlijk wel grote winsten gepakt. Bij de Energy portefeuille pakten we gemiddeld +30% winst, en behaalden we bij het Resource rapport maar liefst een enorme gemiddelde winst van +75%!

Onze speciale Energy-actie

Om het voor u als belegger extra toegankelijk te maken om in de energiesector te kunnen stappen, bieden wij een extreme korting aan:

Normaal kost het Energy Rapport 249 euro voor 12 maanden en 349 euro voor 24 maanden.

Met de nieuwe noodtarieven, die wij aanbieden omdat we weten dat het tijdens een crashmodus nooit fijn is om extra kosten te maken, betaalt u slechts het volgende:

12 maanden Energy Rapport voor 169 euro. En 24 maanden Energy Rapport voor slechts 249 euro!

Onthoudt, hier zit dus het Resource Rapport al bij inbegrepen!

Profiteer hier snel van via onderstaande links:

——-

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Energy

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Energy

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.