Space Exploration Vastgoed Gids 2018
Growth ebook

Hydrogen Rapport: 12 waterstofaandelen

In het Hydrogen Rapport hebben wij 12 aandelen opgenomen. Stuk voor stuk zijn het kanshebbers om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof.

Lees onbeperkt ebooks voor een vast bedrag per jaar

  • Kies een Library Pass die bij u past
  • Krijg toegang tot alle ebooks binnen uw Library Pass
  • Ebooks worden regelmatig geüpdatet en blijven dus actueel

Ebook los kopen

199

Altijd de laatste update

Wij updaten onze ebooks regelmatig. Ontvang altijd de laatste versie via e-mail, of download deze vanuit uw persoonlijke Ebook omgeving.

In het Hydrogen Rapport hebben wij inmiddels 12 aandelen opgenomen. Stuk voor stuk zijn het kanshebbers om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof.

Natuurlijk is deze gids voorzien van een LIFETIME GARANTIE. Dat betekent dat u de gids slechts één keer hoeft te kopen en vervolgens altijd nieuwe versies van deze gids gratis krijgt toegestuurd.

Al updaten we de gids nog 100 keer; u krijgt ze altijd gratis.

In de gids hebben we niet alleen een uitgebreide sectoranalyse, maar ook 10 concrete namen. Compleet met alle gegevens die u nodig heeft om een aankoop te doen.

We hebben alle aandelen uit de sector geanalyseerd en zijn met de beste namen gekomen. Dit zijn er 7:

Aandeel #1 – Een Noord-Amerikaanse speler met wereldwijde ambities

In de gids bespreken we natuurlijk de mooie parels in de sector. En dat zijn vaak bedrijven die een groot deel van de taart kunnen opeisen. Wat dat betreft is deze Noord-Amerikaanse speler goed op weg.

Dit bedrijf streek al vroeg neer in de regio’s waar het potentieel voor waterstof het grootst is. Waaronder Californië en Azië. Dat kostte aanvankelijk veel geld, maar leverde goede contacten en contracten voor de toekomst op.

En het mooiste van alles? Waar beleggers 5 jaar geleden meer voor het aandeel betaalden dan in 2019, is de winst (voor investeringen) in die tussentijd wel verviervoudigd.

Klinkt dat gek? Tja, het is zoals we al schreven: beleggers keren de sector de rug toe, terwijl de mooie dingen nu pas van de grond komen.

Aandeel #2 – Alleskunner op het gebied van waterstof

Soms heb je van die bedrijven, die in een correctie net wat harder naar beneden worden geduwd dan de rest. Dat is soms terecht, maar vaak ook gewoon een reactie van overgeemotioneerde beleggers. Precies wat er bij dit bedrijf is gebeurd.

We hebben ons oog al wat langer op een hydrogen alleskunner, die inzet op waterstoftreinen- en bussen. Waarbij veel investeringen zijn gedaan en er eigenlijk niet zo heel veel nodig is om de omzet te verdubbelen. Maar dat zien beleggers (nog) niet in.

Aandeel #3 – New kid on the block

Hoewel veel beursgangen in 2018 goed aandacht hebben gekregen, is dit bedrijf eigenlijk vrij stilletjes naar de beurs gegaan. Dat begrijpen we wel, want het bedrijf heeft een vrij ingewikkeld bedrijfsmodel. Totdat je de moeite neemt om even te kijken naar hun missie: via afval biogas opwekken en deze als energie in te zetten in combinatie met fuel cells.

Het komt er dus op neer, dat dit bedrijf energieunits kan plaatsen in plekken waar dat normaal heel moeilijk is. De enige ‘grondstof’ is namelijk afval. Met een stevige cashpositie door de beursgang, is dit een bedrijf dat in de komende jaren flink aan de weg zal gaan timmeren. En vroeg of laat onder de aandacht van veel beleggers zal komen.

Aandeel #4 – Pole position voor een opleving van de waterstofsector

We hebben Amazon al even genoemd: het bedrijf zet ook vol in op manieren om magazijnorders sneller te verwerken. En dat doet het, door te investeren in waterstof-vorkheftrucks.

Op de beurs, kan je daar als belegger zelf ook in investeren. Waarbij dit bedrijf als een van de grootste in de sector bekend staat (met dito investeerders). Het is een absolute kanshebber in deze nichesector en veel insiders zien dit ook.

Aandeel #5 – Noord-Europese waterstofspeler die nadruk verlegt naar mobiliteit

Tot nu toe hebben we vooral de Amerikaanse spelers besproken. Daardoor zou je haast denken dat er in Europa weinig te halen valt. Maar dat is een grote misvatting. Want ook in Europa, zijn er voldoende bedrijven die zich bezighouden met hydrogen. En goed ook.

Deze Europese speler richt zich bijvoorbeeld op de productie, opslag en distributie van waterstof. Dat gebeurt overigens met veel succes. Zo leverde deze koploper al duizenden electrolysers.

Aandeel #6 – Aan het begin van een potentieel succesverhaal

De waterstofsector bestaat al enige tijd. Sterker nog: er zijn bedrijven die al meer dan 75 jaar bezig zijn met dit soort technologieën.

Deze speler, is er bijvoorbeeld zo een. Het bedrijf heeft vooral naam gemaakt door de contacten in de maritieme sector. Waarbij schepen een gigantische kostenbesparing kunnen realiseren, door over te stappen op waterstof.

Ondanks de mooie stappen, betaal je voor dit bedrijf nog geen 15 keer de omzet waarbij we met de groeiplannen van dit bedrijf in de komende paar jaar rekening mogen houden met een vertienvoudiging (geen typefout) van de omzet.

Aandeel #7 – Een kleine & ondergewaardeerde Fuel Cell speler

Met een marktwaarde van nog geen 100 miljoen euro (!) is dit een van de spelers die veel beleggers over het hoofd zien. En dat begrijpen we: het bedrijfje met notering in Duitsland specialiseert zich in energievoorzieningen die voor een groot deel zijn gericht op de defensieve sector.

Dat is natuurlijk iets wat beleggers op zoek naar waterstofaandelen snel missen, bijna altijd gaat de zoektocht vooral naar bedrijven die wat doen met waterstofauto’s.

En juist daarom, is dit zo’n mooie afsluiter van de gids. Want op dit moment betaal je net iets meer dan slechts 1 keer de omzet van het bedrijf.

Andere Growth Ebooks

Bekijk alle Growth ebooks

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.