Energy - 21 juli 2023 - Energie
door VINCE

Winstname in Energy-portefeuille: +151% in één dag!

18 juli was een prachtige dag voor het Energy Rapport. Een van de bedrijven in de portefeuille kondigde begin april aan dat het een eigen kleinere spin-off ging creëren. Deze spin-off ging op de 18e naar de beurs, en schoot direct de lucht in met maar liefst 151%!

728x90

+151% winst in één dag

Iedere aandeelhouder van het originele bedrijf dat we volgden kreeg 1 aandeel van de spin-off krijgen, evenals een warrant met het recht om nog een extra aandeel te kunnen kopen. 18 juli ging de spin-off naar de beurs en werden de aandelen in ontvangst genomen, aan 0,35 Canadese dollar.

Diezelfde dag stegen deze aandelen direct met +151%, richting de 1 CAD! Zie ook de nog korte grafiek van de spin-off:

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Onze analisten van het Energy Rapport zagen het zeer sterke begin van de notering al aankomen, aangezien het management agressieve groei nastreeft met de spin-off. Nu meende onze analisten wel dat de markt wel iets té enthousiast was. Daarom hebben ze allocatie verkocht en de 151% winst veilig gesteld.

Het ene aandeel dat we dus ontvingen hebben we direct verkocht, maar de warrant oefenen we wel nog steeds uit. We blijven dus blootstelling behouden aan de spin-off! Hiermee profiteren we wanneer de agressieve groei waarnaar ze streven daadwerkelijk doorzet.

Lees meer over het aandeel en de waanzinnige winst van 151% in één dag in het Energy Rapport.


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Energy

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Energy

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.