Americas - 21 februari 2021 - Aandelen

Tesla verdient meest aan bitcoin

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Tesla heeft meer verdiend aan zijn recente investering in bitcoin dan aan alle auto’s die het in 2020 verkocht. Dit menen analisten van Wedbush.

Eerder dit jaar onthulde Tesla dat het 1,5 miljard dollar investeerde in bitcoin en dat het overweegt om de bitcoin als betaalmiddel voor zijn auto’s te gaan accepteren.

Volgens analist Dan Ives leverde deze investering nu al meer dan 1 miljard dollar aan winst op, op papier uiteraard.

‘Op basis van onze berekeningen, schatten wij dat Tesla tot nog toe grofweg 1 miljard dollar aan winst maakte in de afgelopen maand… Om dit in perspectief te plaatsen, Tesla ligt op koers om meer te verdienen aan zijn investering in bitcoin dan aan de verkoop van zijn auto’s in heel 2020′, schreef Ives dit weekend.

Zondagochtend noteerde een bitcoin op 56.501 dollar.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Americas

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Americas

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.