Nederland - 14 september 2022 - crypto

Gratis gids: alles over het staken van Ethereum

door VINCE

Wellicht heb je het belangrijkste ETH-nieuws in zijn geschiedenis al ergens voorbij zien komen. Namelijk het feit dat Ethereum de ‘Merge’ update zal ondergaan. Dit proces zal waarschijnlijk vandaag (14 september) plaatsvinden. Wat verandert er zoal? Ethereum wordt een Proof of Stake netwerk! We bespreken in dit artikel een gratis gids die klaar ligt, waarin we o.a. vertellen hoe je kan profiteren van de Merge. 

De op een na grootste cryptomunt na Bitcoin, Ethereum, is al lang bezig om The Merge daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. En nu is het dan eindelijk zo ver. Ethereum is een netwerk bestaande uit tienduizenden computers verspreid over de hele wereld. Ook wel een blockchain genoemd. The Merge zal veranderen hoe deze computers de blockchain onderhouden en beveiligen. Het mechanisme zal evolueren van Proof of Work naar Proof of Stake.

Door Proof of Stake toe te passen zal minder energie en hardware gebruikt hoeven te worden. Het belangrijkste effect van The Merge voor beleggers is dat Ethereum’s inflatie in elkaar zal storten. Die zal namelijk maar liefst 90% dalen. Meer over deze sterke daling van Ethereum’s inflatie lees je in dit artikel.

Ook publiceerde we eerder een blog over de 5 belangrijkste effecten uit The Merge die voor jou als belegger belangrijk zijn. Deze blog vind je via deze link.

De gratis Staking Bijbel

Wat de effecten van de verschuiving naar proof of stake zijn vind je dus in bovenstaande artikelen. Maar wat houdt staken over het algemeen in en hoe kan je er aan profiteren? Dat vertellen we je in de gratis Ethereum Staking Bijbel die we voor je klaar hebben liggen.

In deze gids geven we onder andere aan hoe wij staking zien en wat de opbrengsten/risico’s ervan zijn. Maar ook geven we stapsgewijs aan hoe je Ethereum via verschillende brokers kunt staken. Wacht niet langer met het profiteren van de aanstaande Merge en download de gids via onderstaande link:

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.