Cryptomarkt gaat nieuwe fase in

De afgelopen week zagen we iets interessants gebeuren in de cryptomarkt. Nadat de prijzen hard daalden herstelde de markt weer. We zagen alleen heel duidelijk dat kleinere munten veel beter herstelden dan Bitcoin of Ethereum. En onder die kleinere munten deden dan juist weer DeFi munten het veel beter.

DeFi is een afkorting voor Decentralized Finance. Hier en hier lees je meer over DeFi. Kort gezegd, het is een nieuw financieel systeem op de blockchain van Ethereum. Je kan hier dus via je Ethereum wallet financiële diensten krijgen. Je kan bijvoorbeeld handelen zonder dat je je bij een broker hoeft te registeren (hier zie je een video hoe dat werkt). Daarnaast kan je ook je centen aan het werk zetten. Net zoals je (vroeger) rente kreeg bij een bank.

In Crypto Yield Farmer laten we je precies zien hoe jij je centen in Ethereum aan het werk zet.

In deze video lieten we al zien dat DeFi munten de markt out-performen.

Op zich is het ook vrij logisch dat DeFi munten het nu beter doen dan bitcoins of ethers. Je ziet steeds dat bij een stijging van de cryptomarkt de Bitcoin het voortouw neemt. Daarna nemen handelaren wat winstjes en stoppen dat in kleinere coins, zoals Ethereum. Eenmaal Ethereum ook harder stijgt, worden hier weer winsten genomen en wordt het vervolgens in nog kleinere munten gestopt.

Zie ook deze afbeelding:

Dat DeFi munten het dan weer beter doen dan andere coins zoals NEO is te verklaren met het feit dat DeFi munten vaak als een soort aandelen dienen in een DeFi applicatie. Deze DeFi applicaties leveren een dienst en halen daarmee omzet. Van deze omzet kan een stukje naar de houders van DeFi munten. DeFi coins zijn dus niet heel veel anders dan dividendaandelen!

Andere niet-DeFi munten worden vaak helemaal niet gebruikt en hebben onderliggend geen cahsflow.

Je bent nog een vroege vogel met DeFi

Tegenwoordig heb je DeFi misschien weleens voorbij horen komen. Als belegger ligt hier in mijn ogen een enorme kans om rendement te halen. Je bent namelijk nog enorm vroeg. Dat kan je bijvoorbeeld zien aan de volgende statistiek:

Hier zie je het aantal unieke wallets die liquiditeit leveren in Uniswap. Uniswap is veruit de grootste DeFi applicatie en hier zijn de meeste mensen actief.

Totaal zijn er 72.000 wallets die hun crypto’s laten renderen in Uniswap.

Dat betekent dat er vandaag de dag nog geen 100.000 mensen geld laten renderen in het financiële systeem van morgen.

Wie als belegger ergens vroeg bij is, haalt meestal de grootste winst. Waar de Bitcoin al op Qmusic wordt besproken, zijn de kansen in DeFi alleen bekend bij een select aantal mensen.

In Crypto Yield Farmer vertellen we jou hoe je op deze kansen inspeelt. Naast analyses van coins laten we in video’s zien hoe wij onze centen aan het werk zetten binnen DeFi. Mocht dat nog niet genoeg zijn? Dan check ook zeker het nieuwe Crypto Ebook waar we ingaan op een bredere crypto portefeuille.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.