Flinke crash in cryptomarkt

Zondag op maandagnacht ging het flink los in de cryptomarkt. De prijs van Bitcoin staat sinds zondag 25% lager. Van Ethereum gaat dik 30% af. Reden voor een daling is er eigenlijk niet, los van de heel hard opgelopen prijzen.

Alles wat hard omhoog gaat, komt naar beneden. Zo ook prijzen van cryptomunten. Afgelopen week zagen we nog dat de gehele marktwaarde van cryptomunten de magische grens van 1 biljoen dollar aantikte. Bijna een verdubbeling van de hele markt in een maandje tijd.

In deze video (vrijdag opgenomen) ging ik kort in waarom ik geen bitcoins zou hebben gekocht de afgelopen week:

Toch zei ik niet verkopen. De reden hiervoor is simpel. We zitten aan het begin van een stierenmarkt. Dan wil ik het liefst accumuleren op koerdips (ik zit erin voor de langere termijn).

Dit is dus een mooi moment. Hoewel we echt nog wel lager kunnen. Voor de Bitcoin is 25.000 dollar goed haalbaar lijkt mij.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende grafiek:

We vergelijken de bullrun in 2017 met die van nu. We zien de belangrijke trendlijnen (zie deze blog voor meer uitleg) en de prijs die voor de eerste keer flink vertrekt. Beide keren noteert de prijs zo’n 150% vanaf de trendlijn en we zien een terugval.

In 2017 zagen we dus een terugval van 35% in ruim een maand tijd. Nu kan dat uiteraard ook gebeuren.

Daarna vertrekt de trein gewoon weer naar het volgende station.

Zelf pak ik dan liever de trein van Ethereum (zie ook video) en de kansen op het netwerk van Ethereum.

Overigens lanceerden we dit weekend een nieuw Crypto Ebook. Hierin zullen we naast kooptips ook met webinars meer ingaan op hoe bepaalde dingen in crypto nu echt werken.

Doe er je voordeel mee, want de trein moet het grootste gedeelte van de rit nog maken!

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.