Europa - 1 april 2020 - Beursbrink

Rusland verhoogt olieproductie niet

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Rusland is niet van plan om de olieproductie te verhogen. Dit meldde persbureau Bloomberg op basis van een bron.

Volgens een overheidsfunctionaris voert Moskou momenteel geen gesprekken met Saoedi-Arabië over de aanhoudende malaise op de oliemarkt, nadat Riyad zijn productie vorige maand verder opvoerde in reactie op de weigering van Rusland na een verzoek van Saoedi-Arabië om de gemeenschappelijke olieproductie verder te verlagen.

Volgens de bron is Rusland niet van plan om zijn ruwe olieproductie te verhogen, vanwege het mondiale overaanbod. Het is voor niemand nu winstgevend om de productie te verhogen.

Ook de Amerikaanse president Donald Trump heeft zich in de discussie gemengd en deed recent een oproep aan de Russische president Vladimir Poetin om een einde te maken aan de huidige olie-oorlog.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.