VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 8 oktober 2019 - Beursbrink

Joint venture Shell en AMG positief

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De nieuwe joint venture tussen AMG Advanced Metallurgical Group en Shell Catalysts & Technologies is positief voor het beleggerssentiment. Dit stelde analist Stijn Demeester van ING dinsdag.

Vanochtend werd bekend dat AMG en Shell een joint venture zijn aangegaan om een langdurige duurzame oplossing te bieden voor het terughalen en recyclen van gebruikte katalysatoren.

ING merkte op dat er weinig informatie beschikbaar is over de financiële uitwerkingen van de joint venture. Toch is de analist van mening dat de joint venture positief is voor het sentiment, omdat het groeimogelijkheden biedt voor AMG Vanadium buiten Noord-Amerika en het de recyclingtechnologie van AMG erkent.

Bovendien is de analist te spreken over de intensivering van de relatie met Shell, als langdurige partner en leverancier van gebruikte katalysatoren aan AMG.

ING handhaafde het koopadvies op AMG met een koersdoel van 35,00 euro. Het aandeel steeg dinsdagochtend met 3,0 procent tot 22,49 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.