Crypto Cashflow - 5 maart 2023 - crypto
door VINCE

Crypto whale accumuleert enorme hoeveelheid Shiba Inu + 4 altcoins

Een van de grootste Ethereum whales heeft onlangs honderden miljoenen Shiba Inu (SHIB) tokens toegevoegd aan zijn portefeuille. Ook bezit de enorme investeerder een aantal Ethereum-based altcoins. Is dit dan het moment om de grootste concurrent van Dogecoin, SHIB, of de altcoins te kopen? 

728x90

Crypto whale bezit 19.801.902.912.350 SHIB!

Onlangs viel het Dailyhodl op dat een van de grootste crypto whales wel heel geinteresseerd is in de ‘meme-coin’ Shiba Inu. De blockchain-trackingservice Etherscan liet namelijk zien dat de whale 118.058.494.947 SHIB insloeg, ter waarde van $1,34 miljoen.

Nou is dit bedrag voor een whale opzich nog niet zo veel. Maar wat het een stuk interessanter maakt, is dat deze whale al 19.801.902.912.350 SHIB in zijn bezit heeft ($225,34 miljoen!). Dit komt neer op maar liefst 40% van zijn portefeuille. En toch vindt hij SHIB zo’n potentie hebben dat hij door blijft gaan met bijkopen.

Ook is hij zeker niet de enige whale die SHIB zo interessant vindt. Volgens WhaleStats is Shiba Inu al een langere periode de grootste altcoin-holding van de top 100 grootste Ethereum-whales, exclusief ETH zelf en stablecoins:

De whale verzamelt ook grote hoeveelheden van 4 Ethereum-based altcoins

Naast Shiba Inu, bezit de grote investeerder ook een aantal op Ethereum gebaseerde altcoins (andere cryptocurrency’s dan Bitcoin). Een hiervan is de layer-2 Polygon (MATIC). Volgens gegevens van Etherscan heeft de Ethereum-whale 47.177.429 MATIC in zijn wallet zitten. Dit heeft aan de huidige koers van $1,15 een totaalwaarde van zo’n $55 miljoen.

Het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink (LINK) heeft ook zijn interesse. Hier bezit hij namelijk 1.989.278 tokens van, wat vandaag de dag neerkomt op een waarde van $13,72 miljoen.

Een andere altcoin in de portefeuille van de belegger is het uitleen- en leenprotocol Compound (COMP). Volgens Etherscan heeft de whale 178.936 COMP in zijn bezit, ter waarde van meer dan $8,52 miljoen.

De vierde en laatste altcoin die Dailyhodl uitlichtte, is het gedecentraliseerde handelsbeurs Uniswap (UNI). Etherscan laat zien dat de whale in kwestie 825.599 UNI tokens heeft opgeslokt. Dit staat gelijk aan een dollarwaarde van $5,13 miljoen.

Nu investeren in SHIB en/of de 4 altcoins?

Het feit dat een zeer grote speler de bovenstaande munten interessant vindt, zal waarschijnlijk niet zonder reden zijn. Maar voordat je deze whale direct kopieert en de coins koopt, zou je eens kunnen kijken welke coins wij interessant vinden!

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Hiervan hebben we recentelijk nog een nieuwe editie gepubliceerd.

Check het nu door je te abonneren via deze link!

Bron: dailyhodl.com

——

Lees ook deze artikelen:


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.