Nederland - 27 april 2022 - Beursbrink

‘BTC en ETH naar nieuwe records dit jaar’

door STIJN

Tijdens de afgelopen Paris Blockchain Week Summit, heeft Cointelegraph’s Joseph Hall samengezeten met Celsius Network CEO Alex Mashinsky. Deze laatste is een grote crypto bull en verwacht dat bitcoin en ether dit jaar nog nieuwe recordkoersen zal halen. Met andere woorden, bitcoin boven de 68.000 dollar en ether boven de 4.500 dollar.

Gaan we nieuwe recordkoersen zien op de cryptomarkt dit jaar? Volgens Alex Mashinsky, CEO van Celsius Network, is het perfect mogelijk dat bitcoin en ether opnieuw sterk zullen stijgen tot boven hun all-time highs. Volgens hem is er voldoende vraag naar digitale activa. Bitcoin heeft ook een bodem gevonden ergens rond 32.000 dollar wat meteen een goede basis geeft.

All-time highs

Was het niet voor de oorlog in Oekraïne en de poging van Rusland om via digitale munten de Westerse sancties te omzeilen, dan waren bitcoin en ether nu al op weg naar nieuwe hoogtes. Mashinsky erkent dat er momenteel wat tumult is rond crypto, maar dat weerhoudt de markt niet om een versnelling hoger te schakelen de komende maanden.

It’s going to take us longer to hit new highs. But I still expect us to break that $68,000 this year on Bitcoin, break the $4,500 on Ethereum.

Hij heeft ook een simpele strategie voor beleggers en investeerders in crypto. Iemand die bv. bitcoin in portefeuille heeft en moeite heeft om ’s nachts te slapen omwille van de schommelingen, bouwt zijn positie beter af. Iemand die bitcoin koopt en slaapt als een roosje, zit comfortabel en zou zijn positie kunnen uitbreiden. Met andere woorden, vind de ‘sweet spot’ en houd er aan vast.

Bronnen: Ezra Reguerra – Cointelegraph

Foto: QuoteInspector.comFlickrCC BY-ND 4.0

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.