Gratis geld ontvangen doe je zó

De makkelijkste manier om met een klein vermogen geld te verdienen, zijn airdrops. Bij de Cryptoknallers hebben we deze airdrops al meerdere malen mogen ontvangen. Sommige abonnees ontvingen +10.000 dollar bij een airdrop, soms enkele duizenden euro’s en andere keren een paar honderd euro. Recent werden weer enkele airdrops verdiend. In dit artikel laten we zien hoe je deze in de toekomst ook mee kan pakken.

Airdrops zijn een crypto fenomeen, waarbij een gebruiker van een crypto applicatie gratis crypto tokens krijgt uitgekeerd. Voor nieuwe crypto projecten is dat een makkelijke manier om vroege gebruikers te belonen. Airdrops zijn in die zin dus een effectieve marketingtool voor applicaties op de blockchain. Aan de andere kant is het voor gebruikers een handige manier om geld te verdienen, zonder dat je een heel groot vermogen nodig hebt.

728x90

Enkele recente airdrops uitgelicht

In 2023 ontvingen Cryptoknallers abonnees alweer twee airdrops.

Ten eerste de Thena Finance airdrop. Thena is een decentrale broker op de Binance Smart Chain. Hier cashten we totaal omgerekend 150 dollar. Daarnaast houden we nog een aantal tokens over, die op een later moment vrijkomen.

Ten tweede een nieuwe Optimism (OP) airdrop. Optimism is een populair layer-2 (subnetwerk) aan Ethereum, zodat je goedkoop en snel transacties kan doen via de blockchain. We pakten zo 200 dollar. Gewoon uit te cashen. Zie ook hieronder:

Hoe krijg je deze airdrops uitgekeerd?

Het nadeel aan een airdrop is dat je van tevoren nooit 100% zeker weet of je een airdrop krijgt en aan welke eisen je precies moet voldoen. maar een vuistregel die je kan aanhouden voor airdrops is: een app op de blockchain zonder token zal vrijwel altijd in de toekomst een crypto token uitgeven en zal dan vroege gebruikers belonen.

Als je airdrops wil ontvangen, is het dus zaak om blockchain applicaties te gebruiken. Hiervoor heb je bijvoorbeeld een wallet nodig. Als je daar nog niet mee bekend bent of even je kennis op wil frissen, download dan de volgende Crypto Cursus, helemaal gratis:

Om verschillende crypto applicaties te gebruiken, zal je wel iets van kapitaal nodig hebben in je wallet. Met een relatief klein vermogen van 1.000 euro zou je al een goed aantal crypto apps kunnen gebruiken.

Wie bijvoorbeeld met ons verschillende malen op de Binance Smart Chain actief was, zou de Thena airdrop hebben ontvangen. Volgde je de tips op Optimism op, dan zou je de laatste OP airdrop hebben meegepakt.

Waar vind je jonge crypto apps met een potentiële airdrop?

Er is werkelijk een zee aan applicaties op de blockchain. De kracht van crypto is immers dat iedereen ter wereld in staat is om op de blockchain te publiceren. Dat maakt het aan de andere kant ook lastig bij welke applicatie je nu precies moet zijn.

Een goede bron van crypto applicaties zonder token, kan je vinden op deze pagina van DefiLlama.

Daarnaast kan je ook een Cryptoknallers abonnement overwegen. Hier hebben verschillende abonnees letterlijk duizenden en duizenden euro’s aan airdrops ontvangen. Zie hier bijvoorbeeld:

OP tokens noteren momenteel aan een koers van 2,44 dollar.

Of hier een ander voorbeeld.

Wat krijg je bij het Cryptoknallers Rapport?

Het Cryptoknallers Rapport is een uitgave waarin we verschillende tips publiceren om cryptomunten te verdienen met je crypto vermogen. Dat betekent dat we met een wallet op de blockchain werken en hier ons vermogen in verschillende crypto applicaties aan het werk zetten.

Dat kan bijvoorbeeld een decentrale broker zijn zoals GMX. Wie hier kapitaal instopt, voorziet de broker van liquiditeiten, zodat traders kunnen handelen via de blockchain. De fees komen dan bij ons, de liquiditeitsverstrekkers, terecht. Daarnaast zijn er nog tal van manieren om je crypto vermogen actief te maken.

Zie de Cryptoknallers een beetje als het dividendbeleggen van crypto.

Abonnees krijgen altijd toegang tot het maandelijkse rapport, soms alerts per mail en toegang tot het exclusieve Telegram kanaal, waar we alle airdrops in delen.

Via deze link kan je abonneren op de Cryptoknallers.


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.