Nederland - 14 april 2022 - crypto

Crypto Yield Farmer ontvangt airdrop ter waarde van +5.000 dollar

door SVEN VAN GASSE

Onlangs ontvingen abonnees van de Crypto Yield Farmer (CYF)een airdrop. Ze verdienenden hiermee letterlijk geld dat uit de lucht kwam vallen. Een enthousiaste klant van ons stuurde een foto van zijn claim, goed voor meer dan 5.000 dollar! Het abonnement is zo alvast voor de komende 20 jaar terugverdiend.

Een airdrop is een proces waarbij investeerders, die aan bepaalde voorwaarden voldoen, gratis cryptomunten ontvangen. De bedoeling van een airdrop is om nieuwe tokens naar duizenden verschillende wallets te sturen. De ontwikkelaars hopen op deze manier dat de ontvangers meer geneigd zullen zijn om zich in te zetten voor het corresponderende project.

Onlangs beschouwden we de resultaten van verschillende geairdropte cryptomunten.

926 FPIS tokens

We mochten een foto delen van één van onze abonnees. Deze abonnee ontving 926 FPIS tokens. Met een koers van zo’n $7, vertegenwoordigt dit een totale waarde van $6 482.

Update: ondertussen staat de koers van FPIS op 12,59 dollar

Van de tokens die wij ontvangen hebben, zullen wij meteen de helft verkopen. Zie ook de afbeelding hieronder uit de Crypto Yield Farmer.

Op deze manier slaan we 2 vliegen in 1 klap. We stellen een deel van de winst veilig maar we behouden ook nog het upside potentieel door een deel aan te houden.

Het is overigens niet de eerste keer dat onze abonnees kunnen genieten van een airdrop. Vorig jaar ontvingen we reeds Good Bridging tokens. Onlangs publiceerden we een artikel met projecten waarvan de kans groot is dat deze in de toekomst een aidrop zullen houden.

Wat is FPIS?

FPIS is de nieuwe governance munt in een nieuw systeem dat wordt gekoppeld aan het bestaande Frax Finance systeem. Het FPIS systeem creëert een stablecoin die corrigeert voor inflatie. Deze wordt FPI genoemd.

Frax is een innovatieve decentrale stablecoin met een uitmuntend team achter zich. De marktwaarde van FRAX is sinds 2021 zeer sterk gegroeid. Begin 2021 bedroeg de marktwaarde van FRAX zo’n $60 miljoen. Op dit moment is deze bijna 50 keer groter met een waarde van $2,7 miljard.

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie. Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst. BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.