Nederland - 14 juni 2022 - crypto
door SVEN VAN GASSE

Crypto Yield Farmer ontvangt wederom airdrop: +$10K

Wederom was het raak voor verschillende Crypto Yield Farmer abonnees. Ze ontvingen namelijk weer enkele airdrops. Het ging om een airdrop van Optimism en Hop Protocol. Vooral de airdrop van Optimism was raak, want daar ontving een klant meer dan 10.000 dollar. Dit is dus letterlijk een manier om gratis geld te ontvangen, wat je kan overkomen als je aan yield farmen doet.

Een airdrop is een proces waarbij investeerders, die aan bepaalde voorwaarden voldoen, gratis cryptomunten ontvangen. De bedoeling van een airdrop is om nieuwe tokens naar duizenden verschillende wallets te sturen. De ontwikkelaars hopen op deze manier dat de ontvangers meer geneigd zullen zijn om zich in te zetten voor het corresponderende project.

Omdat je als yield farmer actief bent op de blockchain, in verschillende applicaties of op nieuwe netwerken. wil het nog wel eens voorkomen dat je gratis tokens ontvangt.

Optimism (OP) airdrop uitgelicht

In de onderstaande screenshots kan je meer info lezen over de airdrop van Optimism.

Op de volgende afbeelding kan je zien dat een abonnee recht heeft op meer dan 7.000 OP tokens. Het aantal tokens waarop je recht hebt, hangt af van de interactie die je reeds had met het platform. Op het moment van de airdrop hadden de tokens een waarde van 1,50 dollar. Hiermee komt het totale bedrag dus dik boven 10.000 dollar.

Aidrops betalen abonnement

Het is niet de eerste keer dat de abonnees van onze Crypto Yield Farmer kunnen genieten van een airdrop en dus gratis tokens krijgen. Onze abonnees kregen onder andere reeds een airdrop van:

  • FOX
  • GB
  • GAS
  • FPIS
  • HOP
  • OP
  • VELO

Meestal zijn dergelijke airdrops goed voor een paar honderd dollar, wat netto een stukje minder uit kan komen door transactiekosten die je moet betalen op blockchains. Maar dan nog blijft er onder aan de streep makkelijk een gratis abonnement over.

In sommige gevallen kunnen airdrops werkelijk een verschil maken voor je financiële situatie. Bijvoorbeeld de airdrop van OP, maar recent werden abonnees ook beloond met een airdrop van FPIS. Die voor een klant uitkwam op +5.000 dollar.Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.