Crypto Cashflow - 7 maart 2023 - crypto
door VINCE

Tone Vays: Bitcoin naar $300.000 in deze tijdspanne

De bekende crypto trader Tone Vays is van mening dat Bitcoin (BTC) zich zou kunnen opmaken voor een enorme uitbarsting tot het zescijferige niveau. Een koers van $300.000 is volgens hem zeker mogelijk!

Vays’ bullishe BTC analyse

In een recente video vertelde Vays aan zijn 123.000 YouTube-abonnees dat Bitcoin in de volgende bullmarkt tussen 792% en 1.238% kan exploderen ten opzichte van de huidige prijzen ($22.500). Dit kan volgens hem via twee verschillende paden.

  1. In het eerste geval wordt de horizontale groene lijn (zie onderstaande afbeelding) een keer op een later tijdstip geraakt. Dit is het meest bullishe geval voor de lange termijn, waarbij koersen van $300K dus zeker mogelijk zijn.
  2. De tweede optie betekent dat diezelfde groene lijn twee keer wordt aangetikt. Deze situatie is iets minder bullish op de lange termijn, waarbij uiteindelijk moet worden gekeken naar koersen rond de $200.000.

Persoonlijk geeft Vays voorkeur aan de tweede optie. Hij is het zat dat Bitcoin zo ‘goedkoop’ is, en hoopt dus dat de koers snel zal stijgen. Het tweede geval voorziet dan ook een grotere stijging op de korte termijn dan optie 1. Kijkend naar de grafiek van de handelaar, dan zou de $300K uit optie 1 eind 2025 of begin 2026 bereikt worden en het tweede scenario ($200K) al eerder in 2025.

Op korte termijn denkt Vays echter dat de Bitcoin pullback nog niet voorbij is. “De [vorige] week is slecht afgesloten, wat ons op dit moment klaarmaakt voor een terugval helemaal tot $ 20.000”, aldus Vays.

Moet je nu investeren in Bitcoin?

De lange termijn doelen die Vays stelt zien er zeer interessant uit. Maar voordat je nu op de koopknop ramt, zou je eens kunnen kijken welke cryptomunten wij nu interessant vinden!

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Voor deze gids kijken ze niet naar Bitcoin maar focussen ze op de wat kleinere coins, die straks in een flinke stierenmarkt extra explosief kunnen knallen.

Abonneer je nu via deze link!

Bron: Dailyhodl.com

——

Lees ook deze artikelen:


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.