Nederland - 30 mei 2022 - crypto

Smart money koopt nu deze 6 cryptomunten

door VINCE

Smart money bestaat uit een groep ‘elite’ crypto-wallets, die gezien worden als de best presterende wallets in de crypto-wereld. De wallets moeten volgens blockchainanalyticus Nansen, dat ‘smart money’ bedacht, bijvoorbeeld deel uitmaken van een investeringsfonds om smart money genoemd te kunnen worden. Interessant om te zien is welke crypto’s deze wallets nu aanschaffen.

Nansen is een blockchainanalyticus die het gedrag van meer dan 100 miljoen wallets volgt. Nansen volgt hoogstwaarschijnlijk niet alle wallets die bestaan om verschillende redenen, zoals bijvoorbeeld bij smart money. Daar nemen ze alleen adressen op die ze aan de fondsen hebben gekoppeld. In de praktijk zullen fondsen vaak een deel van hun activa in gecentraliseerde beurzen of andere derde partijen bewaren.

Het idee achter Nansen is, doordat in crypto alle informatie transparant is, dat traders hierdoor gemakkelijk kunnen zien hoe andere traders zich gedragen. Het geobserveerde beleggings-gedrag zouden ze dan vervolgens eventueel over kunnen nemen.

Rente pakken op ETH

Wat wij momenteel zien bij smart money wallets, is dat zij veel rente opbrengende ETH hebben. Dit is onder andere te verkrijgen door jouw ETH te staken (zoals stETH). Deze manier van staking wordt ook wel ‘yield farmen’ genoemd, oftewel het genereren van een passief inkomen. In de Crypto Yield Farmer delen we dergelijke concrete staking tips. Recent publiceerden we bijvoorbeeld een uitgebreid rapport over Ethereum Staking.

Een andere manier om rente te ontvangen op ETH is door het in een DeFi bank te stoppen (zoals Aave). Hoe dit werkt zie je gemakkelijk terug in onderstaande video:

Wij zijn over beide manieren van renteopbrengsten erg te spreken en ook in onze portefeuilles zijn veel tokens gestaked of in DeFi banken gestopt. Al helemaal met de huidige berenmarkt vinden wij dit een mooie strategie om gemakkelijk extra tokens te accumuleren.

De 6 cryptomunten die smart money nu koopt

De meest gekochte tokens door de smart money wallets zijn te vinden op deze pagina van Nansen. Let op, om dit zelf te kunnen zien dien je wel een geupgrade account aan te maken! De huidige top 6 munten die momenteel gekocht worden door smart money zijn de volgende:

Zoals te zien is zijn er 2 tokens erg gewild die behoren tot de DeFi bank Aave (de een is gestakede ETH en de ander wrapped ETH) en ook de gewone staked ETH staat in de top 6!

Kortom, dit geeft dus aan dat de sterkst presterende wallets ook erg geïnteresseerd zijn in het rente pakken op ETH, net als wij! Dit doen zij dus met name door het staken van ETH en/of het stoppen van ETH in DeFi banken.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.