Beursbrink introduceert BeursBits

Crypto Yield Farmer

Doe mee voor slechts €19,95 per maand Beleg in de digitale dividendkampioenen van morgen
Crypto Yield Farmer

Alerts via Telegram

We houden u op de hoogte van de beste kansen via ons exclusieve Telegram-kanaal

Crypto magazine

Meerdere digitale Crypto magazines per jaar in de mailbox, vol concrete tips

Handige startpagina

Nieuw met crypto? Ook dan kunt u meedoen! We hebben alles wat u nodig heeft, op een rij gezet

Als lid van Crypto Yield Farmer blijft u via ons exclusieve Telegram-kanaal altijd en overal op de hoogte van de beste Yield Farming-kansen die we zien en andere updates.  Ook geven we u via Telegram een seintje zodra er een nieuw digitaal magazine voor u klaarligt!

Want dát er in deze sector veel mooie ontwikkelingen gaande zijn, daar zijn we van overtuigd. In deze sector vindt u namelijk de digitale dividendkampioenen van morgen. Dit is dan ook een tak van sport die je als belegger niet wil missen. 

Wat is yield farming?

Yield farming kan je zien als het dividendbeleggen van crypto. Je creëert passieve inkomsten op je crypto portefeuille. Deze inkomsten komen bijvoorbeeld uit staking of uit andere strategieën zoals het verstrekken van liquiditeiten in financiële systemen op de blockchain.

Je kan je vermogen bijvoorbeeld vastzetten in crypto netwerken om deze te beveiligen (staken). Je kan met je vermogen handel faciliteren. Of kan je garant staan om liquidatieleningen op te kopen. In al deze gevallen wordt je vergoed met crypto tokens. Deze tokens kan je vervolgens direct omzetten in cash (USDC) of andere activa naar keuze.

Deze strategieën kan je uitvoeren met je vermogen in Ethereum (ETH), stablecoins of andere tokens. Op die manier ben je in staat zelf je risico te bepalen. Je hoeft dus niet de volatiliteit van de cryptomarkt te ervaren, maar kan ook stablecoins aan het werk zetten en zo bijvoorbeeld een rendement van +10% op jaarbasis vergaren.

“Als iets goed is, zeg ik het graag. Reeds meer dan een jaar lees ik jullie advies en koop ik regelmatig aan. Het heeft me al een behoorlijke wijnkelder opgeleverd. Waarvoor dank.”

Direct van start met Crypto Yield Farming

Doe mee voor slechts €19,95 per maand

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.