Nederland - 27 maart 2019 - Beursbrink

Seth Rogen en Evan Goldberg richten marihuana bedrijf op

door STIJN

Dat marihuana aan een opmars bezig is, hoeven we niet meer te verkondigen. Maar de ‘awareness’ rond de heilzame plant begint grote proporties aan te nemen, zelfs beroemdheden willen er het fijne van weten en ondernemen actie. Canadees acteur Seth Rogen en Canadees regisseur Evan Goldberg gaan, in samenwerking met Canopy Growth, hun eigen marihuana bedrijf oprichten.

Dubbed Houseplant, het marihuana bedrijf dat momenteel volop in ontwikkeling is en in handen van Canadees acteur Seth Roger en regisseur Evan Goldberg, is één van de meest recente start-ups in de marihuana industrie en werkt samen met het welbekende Canadese bedrijf Canopy Growth.

Eigen marihuana soort

Seth Rogen en Evan Goldberg hebben jarenlang onderzoek gedaan om bepaalde marihuana soorten te kweken en met succes. Op dit moment zijn er drie soorten die dit jaar nog in productie kunnen gaan, namelijk hun Houseplant Sativa, Houseplant Hybrid en Houseplant Indica.

Every decision we’ve made for the business reflects the years of education, first-hand experience, and respect we have for cannabis.

Rogen en Goldberg zijn bekende namen in de filmindustrie en marihuana kwam regelmatig voor in hun films, vooral in de film Pineapple Express was het groene spul prominent aanwezig. Seth Rogen is gekend als fervent voorstander van de legalisering van marihuana en vierde vorig jaar publiekelijk de beslissing van de Canadese premier Justin Trudeau om recreatieve marihuana te legaliseren.

Canopy Growth, dat samenwerkt met Houseplant voor de nieuwe producten, heeft zijn hoofdkantoor in Canada en is actief in 12 landen. In een verklaring zei Canopy Growth dat het bijna twee jaar met Houseplant heeft samengewerkt om de producten te ontwikkelen en de productie- en distributiediensten aan het bedrijf van Rogen en Goldberg te optimaliseren.

Bronnen: Fortune

Foto: MaxPixel

Benieuwd waar het Team van BeursBrink nu kansen ziet in de marihuanamarkt? 

Bekijk snel deze Marihuana Handleiding

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.