Nederland - 31 mei 2018 - Beursbrink

Nieuwe trend met marihuana shakes en sapjes bezig aan opmars

door STIJN

De legalisering van marihuana in veel landen over de hele wereld zorgt ervoor dat ons standpunt tegenover de drug radicaal aan het veranderen is. Het sociale stigma dat ermee samenhangt, begint ook steeds meer te verdwijnen vermits marihuana de laatste tijd als ‘normaal’ wordt aanschouwd. En dat brengt nieuwe gezondheidstrends met zich mee, zoals marihuana-sapjes bijvoorbeeld.

Het taboe en de negatieve aura rond marihuana is aan het verdwijnen nu meer en meer landen inzien dat de plant verschillende positieve eigenschappen heeft die goed zijn voor zowel mens als voor de economie. Er wordt al langer gezegd dat cannabis zo normaal zal worden als een glas wijn.

Dat scenario is nu stilaan realiteit aan het worden. Momenteel zijn er al veel producten op basis van cannabis beschikbaar zoals bijvoorbeeld THC-bier, chocolade op basis van cannabisolie en sigaretten die minder dan 1 procent THC bevatten. Er is nu ook een nieuwe gezondheidstrend de wereld aan het veroveren, namelijk smoothies op basis van marihuana.

Smoothies

Mensen die bezig zijn met hun dieet en gezondheid kennen ongetwijfeld de detox smoothies en de proteïne shakes als aanvulling op het voedingspatroon. Deze supplementen zouden goed zijn voor het lichaam en de gezondheid omwille van de complementaire voedingsstoffen die ze bevatten.

In Australië en de Verenigde Staten van Amerika is er een trend die hier op inpikt, namelijk smoothies op basis van marihuana. Volgens enkele experts zou de plant boordevol voedingstoffen zitten zoals bijvoorbeeld vitamine K, calcium, ijzer, proteïnen, magnesium, omega 3 en omega 6.

Deze marihuana-sapjes zouden een positieve werking hebben en kunnen een hulpmiddel zijn tegen ontstekingen, misselijkheid en stuiptrekking. Steeds meer mensen zijn voorstander van deze nieuwe trend, zeker vermits het wereldwijde standpunt tegenover de ‘drug’ aan het versoepelen is.

Hoewel de sapjes op zich niet zoveel voorstellen, toont het aan in welke richting de wereld en ‘mindset’ van de mensen aan het evolueren is. Marihuana staat een mooie toekomst te wachten.

Bronnen: Metro, Latest LY

Foto: Pixabay

Benieuwd waar het Team van BeursBrink nu kansen ziet in de marihuanamarkt? 

Bekijk snel deze Marihuana Handleiding

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.