Crypto Cashflow - 13 maart 2023 - crypto
door RAJA SPEET

Nieuwe crypto stierenmarkt in de maak; goed moment om te kopen?

Er is een nieuwe crypto stierenmarkt in de maak. Dat herhaalden de analisten van de Crypto Gids nog eens op vrijdag. Op dat moment heerste er al enigszins paniek in de cryptomarkt. Zaterdag toen die paniek de pan uit rees met crash van USDC, werd die boodschap herhaald. Een hogere crypto bodem zou in de maak zijn. Nu staan de koersen een stuk hoger. Is het nog aantrekkelijk om cryptomunten te kopen?

Wie veilig in stablecoins dacht te zitten en zaterdag naar de koersen keek, kreeg misschien een hartverzakking. De veiligste haven in de markt, USDC, stond voor geruime tijd op 0,90 dollar, terwijl deze stablecoin altijd aan 1 dollar zou moeten noteren.

Het zou achteraf dom zijn gebleken om te verkopen. Die boodschap kregen leden van de Crypto Gids vooraf, via het exclusieve Telegram kanaal:

Uiteindelijk sprong de Amerikaanse overheid bij en momenteel noteert USDC weer aan 1 dollar.

Crypto stierenmarkt in de maak

Daarnaast was er een belangrijkere boodschap: een nieuwe hogere ETH bodem is in de maak en daarmee een nieuwe crypto stierenmarkt.

Die laatste boodschap werd eerder herhaald in de Week van Crypto nieuwsbrief. Inschrijven is hier helemaal gratis. Ook krijg je een gratis crypto cursus cadeau. Zie deze link.

De analisten sloten af met een simpele boodschap voor Ethereum (naar hun inziens het belangrijkste actief in de cryptomarkt).

  • Bodem 1 = val Terra en Celsius
  • Bodem 2 = val FTX
  • Bodem 3 = val Silvergate en SVB

Nu een goed moment om crypto te kopen?

Op het moment van schrijven staat de cryptomarkt een stuk hoger. Met name Bitcoin en Ethereum stijgen hard. Bitcoin sinds de update hierboven +20% en Ethereum +16%. Hieronder het koersverloop van Ethereum in 2023:

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Hoewel de markt in een paar dagen hard is gestegen, hoeft dat niet te betekenen dat deze weer snel gaat terugvallen.

Want nu een aantal Amerikaanse banken zoals SVB problemen hebben, lijkt de Amerikaanse centrale bank weer iets te gaan verwachten. Men zal banken namelijk voorzien van extra dollars om klanten te vergoeden. Daarnaast wordt niet meer verwacht dat de rente omhoog gaat. Een hogere rente is traditioneel slecht voor risicovollere beleggingen zoals crypto. Als die niet meer stijgt, is dat dus goed.

Daarnaast zijn de koersen sinds januari eigenlijk niet meer gestegen, terwijl er wel een paar hele belangrijke ontwikkelingen zijn geweest, die de cryptomarkt op de lange termijn een stuk hoger kunnen capituleren. Je leest het hier.

Welke cryptomunten nu kopen voor de aanstaande stierenmarkt?

De cryptomarkt staat vol met duizenden munten die je kan kopen. In de Crypto Gids geven we je hier een selectie met zo’n 20 kooptips. Recent publiceerden onze analisten hiervan de 5 favoriete crypto’s voor de aanstaande crypto stierenmarkt.

Hoe kan je meedoen met de Crypto Gids?

De Crypto Gids is voor iedereen toegankelijk. En nu tegen een mooie korting (meer info hier).

Het is slechts een kwestie van abonneren en de gids downloaden. Je heb dus direct toegang tot de selectie aan crypto’s. Bovendien krijgt iedere abonnee ook toegang tot het exclusieve Telegram kanaal, waarin we korte berichten sturen. Zelfs in het weekend.

De Crypto Gids is overigens een lifetime garantie. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot de gids, maar slechts één keer hoeft te betalen. Als we volgende maand of volgend jaar een nieuwe gids met updates uitsturen, heb je dus toegang.

De Crypto Gids kost normaal 699 euro. Nu hebben we alleen een deal met Value Jagers. Een ander beursplatform die met de Crypto for Life een crypto aandelen Ebook aanbiedt. Het is nu mogelijk om de Crypto Gids en Crypto4Life samen tegen een korting van 999 euro (!) aan te schaffen. Voorzien van levenslange crypto research. Meer info over de deal, is hier te vinden.

Foto: iStock

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.