Crypto Cashflow - 10 februari 2023 - crypto
door RAJA SPEET

Crypto Gids pakt 211% winst op ETH’s geheime wapen

Donderdagmiddag sloeg de Crypto Gids wederom toe in de markt. Er werd een alert uit gestuurd om voor de eerste keer winst te nemen op SSV. Dan wordt de inleg van de positie veiliggesteld. Dat gebeurde aan een winst van 211% vanaf de aankoopprijs.

De Crypto Gids is de crypto research van BeursBrink, waarin we een selectie van ongeveer 20 kooptips volgen. Soms wordt een nieuwe crypto toegevoegd en soms wordt een positie helemaal verkocht. Abonnees krijgen hier altijd een update van.

Enkele weken terug werd bijvoorbeeld ook de update gestuurd om 800% winst te nemen op GMX.

Wat is SSV?

SSV Network is een decentraal stakingnetwerk ingericht op Ethereum met daarin de SSV token. Nu werkt het anders aan dan andere decentrale stakingnetwerken, zoals Lido Finance of Rocketpool. SSV kan namelijk worden ingezet om verschillende centrale of decentrale stakingplatformen te ondersteunen. Het SSV Network zal bijvoorbeeld in de nieuwe versie van Lido Finance gebruikt kunnen worden, maar in theorie is het ook in te zetten voor de stakingoplossing van Coinbase. Coinbase Labs is overigens investeerder in SSV.

De reden dat deze stakingoplossingen SSV Network willen gebruiken, is dat het gebruikt maakt van de Distributed Validator Technologie (DVT). De DVT maakt het mogelijk dat een Ethereum stakingmachine wordt opgesplitst over verschillende computers, zodat je geen centralepunt van falen hebt en je veel veiliger kan werken.

Waarom we nu winst hebben genomen op SSV Network

SSV Network volgen we sinds 3 mei op en op 28 december waardeerden we SSV op naar sterk koopwaardig, omdat het kan profiteren van de toenemende populariteit naar Ethereum staking. Dit is weer een gevolg van de aanstaande Ethereum Shanghai update, waardoor het stakingsysteem wordt geüpgraded.

De reden dat we winst hebben genomen aan 33,41 dollar is ter risicomanagement. We verkopen dus niet de hele positie, maar stellen wel onze inleg veilig aan 211%. SSV heeft namelijk een sterke rally achter de rug, maar is nog wel zeer beloftevol voor de toekomst.

Is het nog interessant om SSV te kopen?

De winstname betekent niet dat we bearish zijn op SSV. Sterker nog, we blijven gewoon bullish op de token. Het is alleen hard gestegen en daarom lijkt het makkelijkste geld te zijn verdiend op de kortere termijn. Wellicht dat er zelfs een terugval komt tot de vorige all-time-high om vervolgens weer verder te stijgen.

SSV heeft volgens ons nog een rooskleurige toekomst voor de boeg, gezien de unieke technologie en het feit dat het decentrale stakingnetwerk nog moet lanceren.

Hoe kan je meedoen met de Crypto Gids?

De Crypto Gids is voor iedereen toegankelijk via deze link. Het is slechts een kwestie van abonneren en de gids downloaden. Je heb dus direct toegang tot de selectie aan crypto’s. Bovendien krijgt iedere abonnee ook toegang tot het exclusieve Telegram kanaal, waarin we korte berichten sturen. Zoals de winstname bij GMX.

De Crypto Gids is overigens een lifetime garantie. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot de gids, maar slechts één keer hoeft te betalen. Als we volgende maand of volgend jaar een nieuwe gids met updates uitsturen, heb je dus toegang.

De Crypto Gids kan je nu aankopen voor 699 euro. Let dus wel, het is een eenmalige investering. Ben je van plan om nog minimaal vijf jaar in de cryptomarkt te investeren, dan praat je omgerekend over een bedrag van nog geen 12 euro per maand. Terwijl je hierna altijd gratis toegang hebt tot alle crypto tips.

Je krijgt dus naast de uitgebreide gidsen ook toegang tot alle alerts op je smartphone. Zoals winstnames of nieuwe posities.

Foto: iStock


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated

1 jaar geleden

I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.