Cryptoknallers - 30 januari 2023 - crypto
door RAJA SPEET

Van €5K naar 45K in één trade

De cryptomarkt kende in 2022 een enorme ravage, maar niet alle coins deden hierin mee. Dat kan de Crypto Gids bijvoorbeeld beamen. Hier werd vorige week nog een winst van 800% genomen, op een digitaal actief dat in 2021 werd ingenomen. Wie de investering deze hele rit had vastgehouden, had op een investering van 5.000 euro, 40.000 euro verdiend, ondanks de enorme berenmarkt.

Ruim voor een hype instappen

In de Crypto Gids kijken we naast grote jongens als Ethereum, ook naar kleinere crypto’s. Deze spelen vaak in op nog hele kleine, onbekende niches. Zoals in futures handelen via de blockchain. Dat was bijvoorbeeld het geval bij GMX (dat voorheen, toen we de positie innamen, nog XVIX heette).

We waren al bekend met Decentralized Finance, maar zagen dat in deze financiële sector op de blockchain nog geen handelsplatformen voor futures waren. Terwijl futures heel handig zijn om te speculeren en een bijzonder grote marktomvang hebben in het financiële systeem.

De rally van GMX uitgelicht

Toen de marktwaarde van XVIX 13 miljoen dollar was, namen we een positie in. Dat gebeurde op 25 februari 2021. Als we de koers doorrekenen naar GMX termen, namen we de positie in aan 6,05 dollar. Nu is de koers 57,88 dollar op een marktwaarde van 483 miljoen dollar.

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

We stuurden aan 54,60 dollar een alert om winst te nemen. Dat is 802% hoger dan de aankoopprijs. Dus was je met 5.000 euro ingestapt en vastgehouden, dan zou dat een dikke 40.000 euro hebben opgeleverd.

Winstnemen is belangrijk

Vorige week stuurden de analisten van de Crypto Gids de volgende alert, om een stukje winst te nemen op GMX:

Zoals je op kan maken uit de alert verkopen we niet de hele positie GMX. We hebben bovendien al vaker aangegeven om winst te nemen. Dat doen we dan in kleinere stukjes.

Het nemen van kleinere stukjes winst is heel belangrijk in de cryptomarkt. De koersen zijn immers zeer volatiel, waardoor prijzen altijd een heel stuk hoger of lager kunnen gaan. Wanneer je dan bedachtzaam in delen winst pakt, heb je altijd de optie om van verdere koersstijging te profiteren of wellicht nog eens lager te kunnen instappen. Dit is een vorm van spreiding die veel beleggers vaak vergeten.

Hoe pak je de volgende GMX mee?

Hoewel we nog steeds bullish zijn op GMX, zien we elders in de markt kansen waar je meer geld kan verdienen. Er zijn verschillende trends, die straks ook een hype kunnen worden zoals decentrale futures. Deze trends en crypto kooptips lichten we uit in de Crypto Gids.

De Crypto Gids is voor iedereen toegankelijk via deze link. Het is slechts een kwestie van abonneren en de gids downloaden. Je heb dus direct toegang tot de selectie aan crypto’s. Bovendien krijgt iedere abonnee ook toegang tot het exclusieve Telegram kanaal, waarin we korte berichten sturen. Zoals de winstname bij GMX.

De Crypto Gids is overigens een lifetime garantie. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot de gids, maar slechts één keer hoeft te betalen. Als we volgende maand of volgend jaar een nieuwe gids met updates uitsturen, heb je dus toegang.

De Crypto Gids kan je nu aankopen voor 699 euro. Let dus wel, het is een eenmalige investering. Ben je van plan om nog minimaal vijf jaar in de cryptomarkt te investeren, dan praat je omgerekend over een bedrag van nog geen 12 euro per maand. Terwijl je hierna altijd gratis toegang hebt tot alle crypto tips.

Je krijgt dus naast de uitgebreide gidsen ook toegang tot alle alerts op je smartphone. Zoals winstnames of nieuwe posities.

Foto: iStock


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Cryptoknallers

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Cryptoknallers

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

猫在黑暗中的视力有多好?

为什么猫被抓住脖子会冻僵?

狗应该吃椰子吗?它安全吗?

为什么猫在你捡起它们时会喵喵叫?

4 maanden geleden

狗可以吃蘑菇吗?

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.