Nederland - 27 augustus 2022 - crypto

Mastercard en Binance werken samen aan crypto adoptie

door SVEN VAN GASSE

Meer en meer bedrijven proberen crypto te integreren in het traditionele financiële systeem. Mastercard is één van die bedrijven die hier al reeds een tijdje mee bezig is. Het bedrijf gaat nu een nieuwe partnership aan met Binance, één van de grootste crypto-exchanges ter wereld.

De 2 bedrijven gaan samenwerken om de adoptie van crypto door de grote massa te versnellen. Mastercard CEO Michael Miebach verklaart dat door de samenwerking het volledige potentieel van crypto benut kan worden. Hiernaast zal het gebruiksgemak ook toenemen wat ervoor zal zorgen dat mensen crypto sneller gaan gebruiken.

Crypto voor dagelijkse aankopen

Mastercard zal onder andere cryptodiensten aanbieden voor dagdagelijkse aankopen. Hiervoor gaat het dus samenwerken met Binance. Consumenten kunnen op deze manier aankopen doen in de meer dan 90 miljoen winkels die Mastercard accepteren.

Het eerste land waar dit uitgerold zal worden, is Argentinië. Vanaf hier zouden de diensten dan uitgebreid worden.

Op deze manier kan je Binance accounts straks een bankrekening worden waarmee je jouw boodschappen kan doen. Nu is het alleen nog zien over overheden in Europa of de VS dat gaan accepteren.

Bron: LinkedIn
Foto: iStock


VIP actie:

Uw aandacht op het volgende; we hebben momenteel een enórme korting van maar liefst €1.000,- op het VIP-pakket. Waar u normaal intekent op het VIP-pakket voor €1399 voor 12 maanden, kan dat nu voor slechts €399,-!


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.