Het VIP pakket bij BeursBrink is uniek in de Benelux omdat we iets doen dat niemand anders doet: wie bij ons abonneert, krijgt niet alleen toegang tot álles, maar ook toegang tot alle nieuwe producten die we maken.

Zo krijgt wie nu abonneert toegang tot meer dan 20 producten. Maar u krijgt daar bovenop als VIP ook toegang tot alle producten die we nog bedenken.

Zolang u bij ons VIP bent, krijgt u:

 • Toegang tot alle research
 • Toegang tot alle tradingdiensten
 • Automatisch en gratis toegang tot nieuwe producten
 • Speciale VIP Telegram met extra tips
 • Blogs van ons team, alleen voor VIPs

Profiteer van een megakorting:

Tegen het reguliere tarief tekent u normaal al in op het VIP pakket tegen een mooie pakketkorting, maar speciaal voor onze Zomer-deal doen we daar dus een flinke schep bovenop!

Zo tekent u nu in voor:

Wie onze research een beetje kent, weet precies hoe goed deze deal is.

 • Wie normaal los intekent op bijvoorbeeld het Crypto Ebook betaalt €699,-.
 • Of wie normaal intekent op onze 3 regiorapporten voor 12 maanden, die zit aan bijna €600,-.

Waarbij u absoluut waar voor uw geld krijgt, begrijp ons niet verkeerd…

Maar wie nu intekent op onze zomerdeal krijgt zonder twijfel de best denkbare deal die bij ons mogelijk is. Ál onze research, voor een zeer zacht prijsje.

En hoe uitgebreid ons pakket precies is, laten we u hieronder graag even zien…

Wat krijg ik precies als VIP-lid?

Om nog maar eens heel duidelijk te zijn. Als VIP-lid van BeursBrink krijgt u werkelijk ALLES.

U krijgt toegang tot al onze Rapporten en al onze Ebooks en onze BeursBits-tradingproducten.

En als we nieuwe trends zien en met nieuwe producten komen, dan krijgt u dat als VIP óók.

Hieronder vindt u een overzicht van alle regio’s, sectoren en trends waar u als VIP concrete beleggingstips over toegestuurd krijgt:

Rapporten:

Americas Rapport
Voor dit rapport kijken we naar kansen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika en de Caribbean. Waarom? Er is simpelweg heel veel waarde te vinden in deze regio’s!

Azië Rapport
Veel beleggers zijn op dit moment erg pessimistisch over Azië en niemand lijkt te verwachten dat er verbetering komt. Dat zien we terug in de waarderingen. De geschiedenis leert ons dat juist dít mooie momenten zijn om in te stappen.

Europa Rapport
Een unieke formule in de Benelux waarbij we kijken naar kansrijke beleggingen in kleine en middelgrote bedrijven. Geen analyses van Shell of AkzoNobel, maar juist wel van de kleinere aandelen die bij de meeste analisten en beleggers onder de radar blijven.

Energy Rapport
Voor het Energy Rapport kijken we specifiek naar smallcaps. Dit rapport is dus bij uitstek geschikt voor energiebeleggers die geïnteresseerd zijn in kleinere bedrijven.

Dividend Rapport
Met het Dividend Rapport heeft u de ideale tool voor vermogensopbouw in handen. Met de (kleinere) bedrijven die we selecteren voor het Dividend Rapport profiteren we volop van het rente-op-rente-effect, door niemand minder dan Albert Einstein (niet voor niets) “de grootste uitvinding aller tijden genoemd”. Als bonus krijgt u uit deze hoek trouwens ook nog geregeld het BDC rapport met onze favoriete ‘geldmachines’.

 

Ebooks:

Retail Ebook
Het is een sector die geen enkele belegger momenteel in portefeuille wenst te hebben: de retailsector. Bijzonder, omdat er juist in deze sector heel veel waarde valt te vinden.

Edelmetalen Ebook
We zien hetzelfde gebeuren als in 2008: goud en zilver dalen, door massale liquidaties in de sector, om ná de crisis als eerste te herstellen. Met het Edelmetalen ebook, tippen we verschillende spelers die er nu heel kansrijk bijliggen.

Hydrogen Rapport
Voor dit rapport selecteren we bedrijven die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof. Dat heeft onze leden al prachtige rendementen opgeleverd. En dan te bedenken dat de echte revolutie nog moet komen!

Biotech Ebook
Voor de Biotech Blauwdruk heeft ons team fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten. In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.

Solar Gids
Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Dat is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.

Vastgoed van de toekomst
Van marihuanavastgoed tot huizen gericht op senioren en 5G-spelers: in deze vastgoedgids behandelen we de REITs die niet alleen fantastische panden bezitten, maar ook nog eens hard kunnen groeien.

Marihuana Miljonairs Handleiding
De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. Met deze gids bent u in mum van tijd in staat om zelf een Cannabis Portefeuille in te richten.

Ebook: China als energiegrootmacht
De media schrijven er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. In onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.

Lithium Gids
Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. Binnen 20 jaar zullen er namelijk meer dan 60 miljoen elektrische auto’s per jaar verkocht worden en dit zal zorgen voor een explosieve vraag naar deze 2 grondstoffen. In deze gids geven we concrete aandelentips die hierop inspelen.

Watergids
Het Blauwe Goud – Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo’n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel ‘de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040’ noemt. Met onze kooptips positioneer je je perfect om te profiteren van deze trend.

Crypto Gids
De cryptomarkt gaat hard. En veel koersen zijn recent al hard gestegen. Op lange termijn is er echter nog ontzettend veel potentie. In ons Crypto Ebook vertellen we precies hoe wij daar nu mee omgaan en welke coins wij nu direct koopwaardig vinden. En omdat het in de cryptomarkt erg snel gaat en de markt 24 uur per dag in beweging is, krijgt wie ons Crypto Ebook koopt hier ook een aantal extra’s bij. Zo krijgt u van ons ook mailalerts, toegang tot ons Crypto Telegram-kanaal en extra video’s waarin we uitleg geven over verschillende platforms.

Klimaat Gids
Er is geen twijfel over; we moeten met z’n allen toe naar een meer klimaatneutrale wereld. In de Klimaat Gids werpen we een blik op hoe zo’n klimaatneutrale toekomst eruitziet. Daarnaast bespreken we een aantal specifieke bedrijven waarmee beleggers zich het best kunnen positioneren om te profiteren van die klimaatneutrale toekomst.

Beleggen in Ruimtevaart
De komende jaren zullen ruimtereizen gebruikelijker worden. En de kans dat er meer satellieten rond de aarde gaan zweven? Praktisch 100%. Voor beleggers biedt dit een bijzondere kans, want de ruimtevaartsector is één van de weinige sectoren met werkelijk een gigantisch groeipotentieel. In het Ebook Beleggen in Ruimtevaart bespreken we aandelen om hierop in te spelen.

 

BeursBits: Onze trade alerts


Optie Trader

Voor de Optie Trader sturen we ongeveer 1 tot 4 trades per maand uit. We traden op aandelen met makkelijk te volgen optieconstructies met zowel puts als calls.

Stock Trader

Met BeursBits Stock Trader doen we trades met aandelen (meestal smalcaps) en Turbo’s. We doen hiervoor meerdere trades per maand (zo’n 2 tot 4) en richten ons hierbij op de kortere termijn.

Crypto Yield Farmer

Met Crypto Yield Farmer laten we u zien hoe u kunt beleggen in de digitale dividendkampioenen van morgen. In het maandelijkse digitale magazine praten we u bij over de combinatie inkomen & crypto; van Yield Farming tot smart contract real estate.

 

Er wacht een enorme korting op u…

U ziet; er ligt een ontzettend breed pakket met waardevolle research op u te wachten.

Wie dit pakket tegen het reguliere VIP-tarief aanschaft, betaalt €1399,-. Een goeie deal, want de losse aanschafwaarde van alle research ligt vele malen hoger.

Maar dit hele pakket krijgt u dankzij onze Zomer VIP-deal dus al voor slechts €399,- voor 12 maanden. Een wel héél bescheiden tarief als we het afzetten tegen alles wat u daarvoor krijgt:

 • U krijgt toegang tot maar liefst 5 maandrapporten (+2 bonusrapporten)
 • Inzage tot al onze ebooks
 • Toegang tot 3 trading alerts (BeursBits)
 • Exclusieve toegang tot onze VIP-blogs en ons VIP-telegramkanaal met exclusieve VIP-content.
 • Én u krijgt ook nog eens toegang tot de nieuwe producten die we tijdens uw lidmaatschap zullen maken.

Natuurlijk kunnen we daarin geen garanties geven. Want of we nieuwe producten lanceren hangt sterk af van hoe de markt zich ontwikkelt. Maar wie ons al wat langer volgt, weet dat we bij BeursBrink niet graag stilzitten en dat we geregeld met nieuwe producten inspelen op nieuwe trends.

Goed, het mag duidelijk zijn: als VIP zit u bij BeursBrink op de allerbeste plek en krijgt u toegang tot ons volledige aanbod. Tijdelijk tegen een ábsolute bodemprijs.

Dit is dan ook hét moment om u aan te sluiten als VIP bij BeursBrink.

Sluit u aan bij de VIPs (12 maanden)

Kosten: €399,- (eenmalig) Ga verder
Wat krijg ik precies als VIP-abonnee?

U krijgt gedurende uw abonnementsperiode toegang tot ieder product dat we aanbieden: alle ebooks en alle researchrapporten. Dit geldt ook voor rapporten die we nog gaan uitgeven of ebooks die we nog zullen publiceren. Of voor andere nieuwe producten die we nog gaan maken tijdens uw abonnementsperiode.

Loopt het abonnement automatisch af?

Het abonnement loopt automatisch af en zal niet stilzwijgend worden verlengd. Zodra het abonnement afloopt, vervalt ook de toegang tot de producten.

Moet ik het VIP pakket in één keer betalen?

De betaling moet in één keer worden voldaan.

Krijg ik ook toegang tot eerdere edities?

Voor zowel de ebooks als voor de rapporten, kunt u alle oude edities in zien. U heeft dus toegang tot het complete archief.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.