Nederland - 13 juni 2022 - Vastgoed
door VINCE

Een interessante vastgoedstrategie, waar je direct van kan profiteren

Vastgoed is al jaren een mooie manier om spreiding in je portefeuille te brengen. Normaal gesproken waren er heel wat papieren en tussenpersonen nodig om iets aan te kunnen schaffen. Via de blockchain maakt RealT het echter mogelijk om heel simpel vastgoed aan te schaffen in Amerika, achter je bureau!

Het geheim van een goede vastgoedinvestering? Dat is concentratie. Tony Goldman is hier een sterk voorbeeld van. Deze vastgoedmagnaat begon in de Soho-buurt in New York, en bouwde binnen 10 jaar een van de meest fijne en meest begeerde plekken om te wonen in New York. Dit is het beeld in het huidige en levendige Soho:

Exact hetzelfde paste hij ook toe in de wijken South Beach en Wynwood. Beide in Miami. In Wynwood begon hij door het opkopen van verlaten magazijnruimtes. Twee Canadese broers, die Goldman al een tijdje volgden, zagen hier een kans om daadwerkelijk hetzelfde te gaan doen. Dus ook zij kochten magazijnruimtes en loodsen op.

Na een lange tijd geen enkele huurder aan te kunnen nemen, maar het was het wachten waard. Ze verkochten 6 jaar later bijvoorbeeld een pand voor $22 miljoen, dat ze voor slechts $3 miljoen aan hadden geschaft.

Deze broers, Jean-Marc en Remy Jacobson, zijn ook de oprichters van RealT.

Het idee achter RealT: 

De investeringsfilosofie van RealT is sterk voortvloeiend uit hun eerdere successen zoals in Miami: achterstandswijken opkopen en die volledig nieuw leven in blazen. Met RealT doen de broers dit dan niet in Miami, maar juist in Detroit.

Hoe werkt RealT dan voor beleggers? Eigenlijk is het heel simpel! Als cryptobelegger koop je direct vanaf RealT Amerikaans vastgoed in Detroit. Hier ben je zelf de eigenaar van, en ontvang je zelf de huurinkomsten in de stablecoin USDC. Iedere week opnieuw.

Je hoeft dus geen leningen af te sluiten met de heren, of aandelen te kopen in hun bedrijf. Nee, je koopt het gewoon zelf.

Onze webinar over hoe alles werkt bij RealT

Het idee klinkt natuurlijk heel simpel, maar het is wel handig om van tevoren even te weten hoe het platform werkt voordat je er vastgoed aanschaft. Daarom hebben Raja en Michiel een webinar opgenomen.

In het webinar gaan de heren onder andere in op:

  • Hoe werkt RealT?
  • Waar letten Michiel en Raja op als ze vastgoed kopen?
  • Waarom kopen ze vastgoed via RealT?
  • Wat is de investeringsfilosofie van RealT en de gedachte achter Detroit?

Maar ook hele praktische zaken:

  • Hoe kan je een account aanmaken bij RealT?
  • Waar en hoe koppel je een cryptowallet?
  • Hoe kan je geld storten op je wallet om zo vastgoed te kopen,
  • En wat moet je instellen om de huurinkomsten te ontvangen?

Heel kort: als je interesse hebt in Amerikaans vastgoed, iedere week huurinkomsten wilt ontvangen (die oplopen tot 11% per jaar) en spreiding in een portefeuille wenst aan te brengen, dan is dit webinar iets voor jou.

Bekijk hieronder deel 1:

Bekijk hieronder deel 2:

Tenslotte, het is wel handig om te weten dat je eerst een geverifieerd account moet hebben, om überhaupt iets te kunnen aanschaffen bij RealT. Als je een account aanmaakt, zorg dan ook voor een selfie en een digitaal kopietje van rijbewijs of paspoort. Het aanmaken van jouw account is gratis en kan via deze link.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.