Nederland - 29 augustus 2022 - crypto

De 12 nieuwste en veelbelovende applicaties op Ethereum

door VINCE

Afgelopen weekend vond er een Ethereum conferentie plaats in Mexico voor techneuten. Hier worden nieuwe ideeën gedeeld en gebouwd. Onder andere de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, was hier te vinden. We geven hier een lijst van de 12 interessantste en nieuwste applicaties die zijn aangekondigd bij ETHMexico.De 12 apps:

De organisatie van het evenement deelde maandag via hun Twitter-account de lijst met finalisten:

In dit artikel leggen we je niet stuk voor stuk uit wat de applicaties inhouden. Echter de vastgemaakte berichten van ETHGlobal onder de bovenstaande tweet geven wel per app wat het kort inhoud. Een uitgebreidere uitleg per applicatie vind je via de link die ze van alle apps hebben bijgevoegd.

Alle uitleg per applicatie vind je onderaan bij deze tweet. 

Polygon belangrijk

Een opvallende observatie werd gemaakt in deze tweet. Daarin werd opgemerkt dat 8 van de 12 bovenstaande finalisten gebouwd zijn op het polygon netwerk. Polygon is een layer-2 netwerk aan Ethereum. Dat 8 van de 12 ontwikkelaars voor Polygon kiezen geeft mooi aan dat dit netwerk, team en bouwers een enorme hand in de groei van Ethereum hebben.

Polygon’s token heeft momenteel een waardering van $5,8 miljard.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.