Crypto Cashflow - 8 maart 2023 - Beursbrink
door VINCE

Volgens deze analist gaat Ethereum veel lager

De bekende crypto analist Nicholas Merten zegt dat Ethereum (ETH) nog veel verder moet dalen voordat het de bodem van de bearmarkt bereikt. Momenteel koerst de munt 67% onder zijn All-Time High, maar kijkend naar eerdere berenmarkten zou 90% eronder de bodem moeten zijn!

728x90

Zie in de onderstaande afbeelding de koers van ETH, met zijn $4.815 ATH in november 2021. Momenteel koerst het rond de $1.600, maar als we de historie volgen zou het nu eigenlijk onder de $500 (90% onder ATH) moeten liggen!

Ethereum heeft nog een flinke daling voor de boeg

In een nieuwe video op Merten zijn kanaal, DataDash, vertelt hij zijn 511.000 abonnees dat volgens de historie Ethereum meer dan 90% zou kunnen dalen. Als de eerdere bearmarkten namelijk een indicatie zijn, dan zou de op een na grootste cryptomunt naar slechts een paar honderd dollar kunnen gaan.

Ethereum bevindt zich momenteel op ongeveer 67% onder zijn hoogste punt ooit, wat betekent dat het nog een veel verdere daling moet doorstaan voordat het de bodem bereikt, aldus Merten.

Merten zegt ook dat de prijsactie van ETH er “zwak” uitziet, aangezien deze maandenlang in hetzelfde bereik is gebleven zonder enige zinvolle weerstand te doorbreken. Merten zei het volgende:

We have not been able to get above the $1,600 to $1,800 range for Ethereum for multiple months, more than half of a year now

Wat nu doen als belegger?

Mertens bearishe opmerking is interessant om in je achterhoofd te houden. Maar voordat je direct actie onderneemt, zou je eens kunnen kijken waarom wij Ethereum (en veel andere munten) wél interessant vinden.

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Onlangs publiceerde we nog een nieuwe editie, waarin je dus een up-to-date analyse van Ethereum kunt vinden.

Abonneer je nu via deze link!

Bron: Dailyhodl.com

——

Lees ook deze artikelen:

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.