USA - 14 april 2017 - VS
door RONALD H.

’s Werelds beste zilvermijnen voor absolute bodemprijzen

De beurzen scheren hoge toppen en weten moeilijk welke richting ze uitwillen. En hoewel er in de wereld van alles gebeurde, was het op de beurzen eigenlijk best saai.  Sinds 31 maart bleven zowel de Bel20 als de AEX nagenoeg stabiel. De BEL20 verloor 0,04 procent terwijl de AEX nog geen halve procent wist te winnen. En dan loont het soms de moeite om even iets verder over de grenzen te kijken. Bijvoorbeeld naar Amerika, met de grootste smallcapmarkt ter wereld.

We hebben een paar dagen geleden namelijk een interessante kooptip uitgestuurd. We analyseerden een mijnbouwer die zeer efficiënte activa onder beheer heeft.

Zo bezit deze mijnbouwer niet alleen een énorm aantrekkelijke zilvermijn (één van de grootste en meest efficiënte zilvermijnen ter wereld nota bene), maar ook een paar interessante goudmijnen.

Om je een idee te geven van hoe efficiënt deze mijnbouwer is, kunnen we je de AISC per ounce goud en per ounce zilver meegeven.

AISC staat voor “all-in sustaining costs” en is een goede maatstaf om weer te geven hoe economisch en voordelig een mijn is ten opzichte van andere mijnen.

Hoe lager de all-in sustaining cost per stukje metaal dat wordt geproduceerd/gewonnen, hoe beter.

De all-in sustaining cost per ounce goud en zilver die geproduceerd werden bij deze mijnbouwer in 2016, bedroegen respectievelijk slechts 943 en 8,06 dollar.

Dit terwijl we momenteel zien dat goud en zilver een waarde per ounce hebben van 1274 en 18,34 dollar!

mailing12

Dankzij de kwaliteit van de activa, zou deze mijnbouwer de komende jaren dan ook dikke winsten en cashflows moeten kunnen genereren.

Maar we zijn niet de enige die dit hebben opgemerkt..

Na het geven van onze kooptip op 28 maart 2017, begon deze mijnbouwer aan een heuse opmars.

Zoals bovenstaande grafiek aangeeft, wisten de leden van het USA rapport op 14 dagen tijd een rendement van bijna 16 procent binnen te halen, terwijl de Belgische en Nederlandse markten er de afgelopen weken voor spek en bonen bijzaten.

En, er is goed nieuws. We hebben namelijk een nieuwe kooptip gelanceerd, die ook in het grondstoffenhoekje zit. En ook dit aandeel is ondergewaardeerd en kan een stevige opmars laten zien.

U ziet, wanneer de lage landen slapen, kan er overzees geld verdiend worden, en vise versa.

— Meer weten over small caps en hoe je er in investeert? Bekijk deze pagina —

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws USA

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit USA

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.