Americas - 21 oktober 2019 - Aandelen

Opnieuw tegenslag voor Ctac

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Ctac is door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld om een totaalbedrag van bijna 2,4 miljoen euro te voldoen en dat is opnieuw een tegenslag voor Ctac. Dit stelde analist Johan van den Hooven van NIBC maandag.

Ctac moet een voorziening nemen van 1,3 miljoen euro en houdt rekening met een uitgaande kasstroom van 1,6 miljoen euro voor het vierde kwartaal, vanwege een juridisch geschil met een klant over de afwikkeling van de uitvoering van een in juli 2016 gesloten contract.

Na een winstwaarschuwing in juli is dit opnieuw een tegenslag voor Ctac, aldus NIBC. “Maar 2020 zal een beter jaar worden voor het bedrijf met een nieuwe CFO, minder eenmalige posten en IP-producten die een positieve impact zullen hebben.

NIBC handhaafde het koopadvies op Ctac met een koersdoel van 4,10 euro. NIBC verwacht het koersdoel ietwat neerwaarts bij te stellen als gevolg van het oordeel door de Amsterdamse rechtbank. Het aandeel Ctac verloor maandagochtend 7,0 procent op 1,74 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Americas

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Americas

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.