VIP ACTIE

Word een VIP!
True Value - 1 november 2019

Nieuwe Turbo Trade: Paypal

door MARNIX VRIEZE

Het is weer tijd voor een nieuwe Trade voor onze Hefboom pilot. De laatste twee trades op Workday en Sea waren een doorslaand succes (lees ze hier nog even terug) en vandaag spelen we weer in op een longkans.

Paypal ziet er wat ons betreft kansrijk uit. Het bedrijf is pas vier jaar geleden als zelfstandige entiteit naar de beurs gegaan, na een spinoff van eBay. Dankzij Paypal kunnen consumenten en bedrijven veilig online betalingen doen.

En met 24/7 beschikbaarheid, inclusief 22 miljoen winkeliers die het platform gebruiken, worden er dagelijks 27 miljoen transacties gedaan. Interessante cijfers, zeker als je realiseert dat het bedrijf momenteel de marktleider is op het gebied van internetbetalingen.

Nog meer ruimte

Wij verwachten dat er nog meer opwaartse ruimte is voor het bedrijf. Het aandeel reageerde goed op de positieve cijfers, die pas zijn gepubliceerd. Maar met oog op die goede cijfers, zien wij nog wel meer opwaartse ruimte.

De koers van het aandeel kan in onze optiek makkelijk naar de oude toppen rond de 118 tot 120 dollar. Ideaal om daar met een turbo, met een lage stoploss, op in te spelen.

Turbo om in te spelen op verder herstel

We kiezen voor een BEST Turbo op PayPal Holdings met een stoploss op 55,57 dollar. De Turbo heeft een hefboom van 2.10. Dat betekent dat wanneer de koers van PayPal met 1% stijgt, de Turbo, dat x 2,10 doet. Een daling van PayPal met 1%, resulteert in een daling van 2,1% voor de Turbo.

Naam: PayPal Holdings Turbo Long met stoploss op 55,57 USD
ISIN: DE000CV8AHS0
Hefboom: 2.10
Productpagina (Commerzbank): Bekijk hier. 

Disclaimer: dit is geen beleggingsadvies en mag ook niet als dusdanig worden geïnterpreteerd. 

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws True Value

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit True Value

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.