Nederland - 12 juli 2019 - Beursbrink

Jay-Z kondigt partnerschap aan met marihuanabedrijf Caliva

door STIJN

Heugelijk nieuws voor de ‘awareness’ rond de marihuana industrie. Rapper en miljardair Jay-Z gaat een partnerschap aan met het marihuanabedrijf Caliva en zal er de rol vervullen als marktstrateeg en uithangbord. Jay-Z is niet de eerste celebrity die deze uitdaging aangaat. Snoop Dogg en Whoopi Goldberg zijn ook al actief in de marihuana industrie.

Shawn Corey Carter, beter bekend als Jay-Z en echtgenoot van Beyoncé Knowles, heeft aangekondigd dat hij een partnerschap is aangegaan met het marihuanabedrijf Caliva. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft zijn hoofdzetel in Californië. Via een persmededeling maakte het bedrijf bekend dat Jay-Z aan de slag zal gaan als ‘chief brand strategist’.

Partnerschap

Jay-Z is alvast opgetogen dat hij deel mag uitmaken van dit proces. Hij zal ook instaan voor het helpen van ex-gevangen om aan een job te geraken en zal zijn kennis omtrent de legale mogelijkheden van marihuana gebruiken om de marihuana industrie vooruit te helpen op alle mogelijke vlakken, alsook voor de slachtoffers van de ‘War on Drugs’.

We want to create something amazing, have fun in the process, do good and bring people along the way.

Naast zijn partnerschap met Caliva heeft hij eerder ook al inspanningen gedaan omtrent marihuana. Zo is hij één van de helpende handen voor de oprichting van de ‘Reform Alliance’. Een strafrechtelijke organisatie die gevangen, die veroordeeld zijn geweest voor het bezit van marihuana, helpt om hun straf verder uitzitten in de vorm van probatie en niet achter tralies.

Jay-Z is de nieuwste ‘aanwinst’ voor de marihuana industrie. Rapper Snoop Dogg ging hem al voor met zijn eigen merk genaamd Leafs. Ook actrice Whoopi Goldberg lanceerde in 2016 een lijn medicinale marihuanaproducten om vrouwen te helpen met het verlichten van menstruatiepijnen.

Bronnen: The Guardian

Foto: Rich Thane – Flickr – CC BY-ND 2.0

Benieuwd waar het Team van BeursBrink nu kansen ziet in de marihuanamarkt? 

Bekijk snel deze Marihuana Handleiding

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.