VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 8 juni 2020 - Aandelen

ING verlaagt koersdoel SBM Offshore

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor SBM Offshore verlaagd van 20,00 naar 17,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek maandagochtend uit een rapport van de bank.

Volgens de analisten van ING laat SBM Offshore vooralsnog een opmerkelijke veerkracht zien tijdens de corona-uitbraak en de oliecrisis. De winstoutlook is dan ook onverminderd van kracht.

Toch is de kans op nieuwe contracten in de huidige markt kleiner, waarschuwde ING. Oliebedrijven snijden immers in hun investeringen.

Om die reden nemen de analisten bij het vaststellen van hun koersdoel niet langer een uitbreiding van de FPSO-vloot mee.

Ook werd het aandeel SBM Offshore van de favorietenlijst van de bank gehaald, maar ING noemde het onterecht dat het aandeel met een korting ten opzichte van zijn ‘som der delen’ noteert.

Het aandeel SBM Offshore noteerde maandag 1,3 procent hoger op 14,41 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.