VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 12 november 2020 - Aandelen

SBM Offshore goed op koers

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) SBM Offshore blijft mooi op schema. Dit concludeerde analist Luuk van Beek van Degroof Petercam donderdag na een kwartaalupdate van de oliedienstverlener.

De resultaten leverden geen verrassingen op, aldus Van Beek, hoewel de mix iets anders uitpakte dan verwacht met Lease & Operate dat een groter deel voor zijn rekening nam dan voorzien. Wel verhoogde SBM de outlook voor 2020.

De oliedienstverlener mikt nog altijd op een omzet van 2,3 miljard dollar, maar verwacht dat de EBITDA zal uitkomen rond de 950 miljoen dollar. Voorheen rekende SBM op meer dan 900 miljoen dollar. De verhoging is een teken van vertrouwen van het management in de rest van het jaar, aldus de analist.

Wel ligt de outlook onder de raming van Van Beek van 995 miljoen dollar. Maar aangezien SBM al meermaals dit jaar de outlook verhoogde, zou het de analist niet verbazen als SBM aan het einde van het jaar toch uitkomt rond de raming van Degroof.

Degroof Petercam handhaafde het koopadvies op SBM met een koersdoel van 22,00 euro. Het aandeel won donderdag 0,4 procent op 15,47 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.