Nederland - 4 augustus 2022
door RAJA SPEET

Een bijzondere crypto kooptip

Recent deelden we 4 nieuwe aandelen. Hiernaast pikten we ook een gloednieuwe crypto kooptip op in het Crypto Ebook. En al zeggen we het zelf, deze is bijzonder interessant.

Wat deze tip zo interessant maakt:

  • Het model is vergelijkbaar met die van Google, omdat het als zoekmachine voor web3 data kan fungeren.
  • Het is een eigen netwerk/database van computers, maar het is geen blockchain. En kent dus niet de schaalbaarheidsproblemen van een blockchain.
  • Het wordt nu al gebruikt in 40% van de Amerikaanse import!
  • De token heeft verschillende functies in het netwerk en kent geen inflatie.
  • De belangrijkste update sinds jaren staat nu voor de deur.
  • Een internetpionier heeft zich niet heel lang geleden aangesloten als adviseur.
  • Tot slot noteert de marktwaarde op dit moment onder de 100 miljoen dollar.

Uiteraard is de cryptomarkt een plek waar je per definitie tegen volatiliteit moet kunnen. Bovendien moet er nog een hoop worden ontwikkeld, wil het de volledige potentie halen. Dat potentieel zien we zien wel als bijzonder groot.


Uw aandacht op het volgende; we hebben momenteel een enórme korting van maar liefst €1.000,- op het VIP-pakket. Waar u normaal intekent op het VIP-pakket voor €1399 voor 12 maanden, kan dat nu voor slechts €399,-!

Als VIP krijg je alles wat BeursBrink publiceert. Bijvoorbeeld toegang tot het Crypto Ebook en de bovengenoemde tip. Maar ook toegang tot de laatste aandelen tips. Kortom, echt alles wat we bij BeursBrink maken. Ook toekomstige nieuwe producten.

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.