Nederland - 23 augustus 2022 - NFT

De 3 nieuwste en populairste NFTs op Ethereum

door VINCE

NFT’s zijn in vrij korte tijd een bekend begrip binnen crypto geworden. Met als bekendste varianten o.a. de CryptoPunks en de Bored Apes. Maar dagelijks komen er steeds weer nieuwe collecties bij die nog niet zo bekend (en prijzig) zijn. We geven je hier een overzichtje van de drie nieuwste en populairste NFT’s op Ethereum van de afgelopen 7 dagen besproken.

NFT’s zijn niet vervangbare tokens (ook wel non-fungible token). Dit houdt in dat iedere token unieke eigenschappen heeft, waar bijvoorbeeld een ETH token exact hetzelfde is als een andere ETH token.

Meer uitleg over NFT’s vind je hier terug, of in onderstaande video:

#1 OutSad

De meest populaire NFT collectie van de afgelopen 7 dagen is slechts een dag voor het schrijven van dit artikel gepubliceerd (op vrijdag 19 augustus). Het gaat om de collectie genaamd OutSad dat bestaat uit 5000 unieke NFT’s. De designers ontwierpen de NFT’s 700 dagen lang, wat ertoe heeft geleid dat iedere OutSad is geboren met andere emoties in andere dimensies. Voorbeelden ervan zie je hieronder:

De vloerprijs voor een OutSad ligt op 0,16 ETH (momenteel rond de $260). Na 1 dag gelanceerd te zijn, zijn er al 2300 individuele eigenaren van een OutSad-NFT. Het totale verhandelde volume dat inmiddels verhandeld is bedraagt 89,4 ETH (146.240 dollar).

De OutSad’s zijn te koop op OpenSea via deze link.

#2 Dininho Adventures

De nummer 2 op deze lijst van nieuwe populaire NFT’s is de Dininho collectie. Deze baby dinosaurus-NFT’s kunnen worden gebruikt om mee te spelen in de metaverse game “Dininho Adventures“. Een game gebaseerd op de wereld van Super Mario. Dit zijn een aantal van de baby dinosaurussen die je kunt gebruiken in het spel:

De NFT-collectie van 3.4K unieke items lanceerde op 13 augustus. De vloerprijs van een dino ligt net onder de 0,01 ETH (slechts zo’n 16 dollar). Desondanks de lage vloerprijs heeft de collectie wel in 7 dagen al een totaal verhandeld volume van 97,2 ETH ($159.000)! Momenteel zijn er 1700 verschillende houders van de NFT’s.

De OpenSea-pagina van de Dininho’s vind je hier.

#3 Strxngers

De laatste collectie van dit artikel is de Strxngers collectie. De 6700 unieke pixel-poppetjes werden op 18 augustus gelanceerd. Het doel van de maker van deze collectie is om hiermee een community te creëren dat zal leiden tot het laten ontstaan van verschillende pixel Web 3.0 games. 3 voorbeelden van Strxngers zie je hier:

De NFT’s hebben momenteel een vloerprijs van 0,04 ETH ($65) en een totaal verhandeld volume van 168 ETH ($275.000). De collectie van 6700 items heeft nu 2200 verschillende houders.

Je koopt de Strxngers hier via OpenSea. 

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.