Crypto Cashflow - 6 maart 2023 - Beursbrink
door VINCE

Crypto strateeg, die 2022 BTC bodem voorspelde, spreekt nu over rally!

Een wijd gevolgde crypto analist onder de naam DonAlt deelde onlangs zijn verwachtingen over een eventueel keerpunt en een rally voor Bitcoin (BTC). Deze analist voorspelde de Bitcoin bodem in 2022 exact, dus het is het zeker waard om zijn prognose even in te zien! 

728x90

De traditionele markten bepalen Bitcoins koers

DonAlt is zeer bullish op BTC, zodra de traditionele markten er beter uit gaan zien. Hij zegt namelijk het volgende:

BTC is being dragged by the traditional markets but refusing to make new lows while the S&P [stock index] is bleeding out.

Het moment dat de traditionele markten opveren, is volgens DonAlt ook het moment dat Bitcoin flink kan stijgen.

De analist heeft echter wel even zijn prognose bijgewerkt, aangezien de aandelenmarkt de afgelopen dagen iets hoger gegaan was maar BTC vlak bleef. Toch geeft hij wel aan dat zijn mening nog steeds geldt.

Niet iedereen is bullish

Tegengesteld aan DonAlt, is de analist Altcoin Sherpa. Hij is van mening dat Bitcoin waarschijnlijk meer neerwaartse bewegingen zal zien. Ook ziet hij eerder nog een grote verkoop van de munt voordat het kan herstellen.

Hij deed de volgende uitspraak richting zijn volgers:

BTC: it’s possible we’re seeing a higher low being formed now, but I don’t really think so. I think that we’re going to see another leg down.

Ook ziet Sherpa mogelijkheden dat Bitcoin een verlengde “bearwinter” in zal gaan:

BTC: some mark the top as May 2021. Others mark it at November 2021. Either way, it’s been a long time during this Bitcoin bear market. And there’s likely to be much longer before BTC price truly ‘bottoms’ out.

Ondanks zijn bearishness, verwacht hij wel dat Bitcoin op middellange termijn zeker de $30.000 zal aantikken.

Nu investeren in Bitcoin?

Het is een zeer interessante periode voor ’s werelds grootste munt, en het is ook goed om de aandelenmarkt hierbij in de gaten te houden. In de tussentijd zou je eens een blik kunnen werpen in onze Crypto Gids, en kijken welke munten wij interessant vinden!

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Voor deze gids kijken ze dus niet naar Bitcoin maar focussen ze op de wat kleinere coins, die straks in een flinke stierenmarkt extra explosief kunnen knallen.

Abonneer je nu via deze link!

Bron: Dailyhodl.com

——

Lees ook deze artikelen:


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.