Europa - 30 september 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Credit Suisse verlaagt koersdoel DSM

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor DSM verlaagd van 164,00 naar 148,00 met handhaving van het Outperform advies. Dit bleek vrijdag uit een analistenrapport van de bank.

De bank verlaagde vrijdag de taxaties voor de EBITDA uit de voortgezette activiteiten voor 2022 tot en met 2024 met circa 2 procent.

Credit Suisse ziet bij DSM tegenwind als gevolg van onder meer dalende prijzen voor vitamines en oplopende energiekosten. Daar staat in de visie van de bank een waardevorming voor de lange termijn als gevolg van de voorgenomen fusie met Firmenich tegenover.

De bank kijkt dan ook uit naar het prospectus voor de fusie, dat in het derde kwartaal wordt verwacht, en inzicht zal geven in de voorziene synergievoordelen.

Verder wacht Credit Suisse op wat de resultaten over het derde kwartaal gaan brengen.

Het aandeel DSM noteerde vrijdag op een groen Damrak 0,6 procent hoger op 115,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.