Europa - 14 september 2021 - Aandelen

Credit Suisse verlaagt koersdoel AB InBev

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN) Credit Suisse heeft het koersdoel voor AB InBev verlaagd van 60,00 naar 56,00 euro bij een ongewijzigd Neutraal advies. Dit bleek dinsdag uit een sectorrapport van de Zwitserse bank.

De bank heeft de taxaties voor de winst per aandeel AB InBev in 2022 met 3 procent verlaagd, en zit daarmee 4 procent onder de consensus.

Credit Suisse is van mening dat de brouwers in 2022 positief kunnen verrassen door de stijgende kosten voor grondstoffen, verpakkingsmateriaal en transport op te vangen door hogere verkoopprijzen, een herstel van de horecasector en het drukken van de operationele kosten.

Heineken geldt als de sectorfavoriet van de Zwitserse bank. De winstraming van Credit Suisse voor Heineken zit 12 procent boven de consensus. Het aandeel heeft dan ook een Outperform advies.

Het aandeel AB InBev daalde dinsdagochtend 1,8 procent naar 48,58 euro. Heineken verloor 1,3 procent op 88,92 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.