Europa - 8 september 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Credit Suisse verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor het aandeel Wolters Kluwer verhoogd van 110,00 naar 115,00 euro met handhaving van het Outperform advies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de zakenbank.

Daarin stelde de bank dat het nieuwe koersdoel gebaseerd is op de verwachte toekomstige kasstromen van het databedrijf.

De taxaties werden door Credit Suisse ook verhoogd, waarmee de raming voor de autonome groei voor dit jaar nu op 5,8 procent komt te staan. In een vorige raming hielden de analisten van de bank het nog op 4,8 procent.

Voor het jaar 2023 is de raming voor de autonome groei echter verlaagd van 3,3 naar 3,0 procent op basis van minder goede marktomstandigheden.

Voor dit jaar is de taxatie voor de winst per aandeel door Credit Suisse met 3 procent, en voor volgend jaar met 7 procent verhoogd. Wisselkoerseffecten dragen vooral volgend jaar flink bij, aldus de analisten.

Wolters Kluwer biedt volgens de bank de belegger kansen als de dollar verder oploopt, de autonome omzetgroei hoger uitvalt en de rendementen op obligatie dalen. Risico’s gaan schuil in een dalende dollar, oplopende rendementen en meer concurrentie.

Het aandeel Wolters Kluwer noteerde donderdag op een groen Damrak 0,4 procent hoger op 100,35 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.