Europa - 4 november 2021 - Aandelen

Credit Suisse verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor het aandeel Wolters Kluwer verhoogd van 106,00 naar 110,00 euro met handhaving van het
Outperform advies. Dit bleek donderdag uit een anayse van de bank.

Daarin verhoogden analisten ook de ramingen voor de autonome omzetgroei voor dit jaar van 4,1 procent naar 5,6 procent en voor volgend jaar van 3,8 naar 4,0 procent. Ook de taxaties voor de winst per aandeel werden opwaarts bijgesteld, maar dan alleen voor 2022 en 2023, in beide gevallen met 3 procent.

Met betrekking tot de trading update over de eerste negen maanden van dit jaar van het dataconcern merkte de zakenbank op dat met name de Health-tak met 10 procent een sterke autonome omzetgroei liet zien.

Pluspunten voor de komende tijd zijn het dividend, een aandeleninkoop en een nieuw driejarenplan. Minpunten betreffen hogere obligatierentes, looninflatie en concurrentie voor de Tax & Accounting-tak.

Het aandeel Wolters Kluwer noteerde donderdag op een groen Damrak vlak op 95,14 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.