Europa - 17 februari 2022 - Aandelen

Credit Suisse verhoogt koersdoel Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor het aandeel Randstad verhoogd van 64,00 naar 69,00 euro met handhaving van het Outperform advies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank.

Daarin wees Credit Suisse op het succes van vroege investeringen waardoor de arbeidsmarktintermediair uit Diemen keer op keer beter presteert dan de eindmarkten.

De bank ziet in schaarste aan personeelskandidaten en opwaartse druk op salarissen de belangrijkste rugwind voor het bedrijf in vrijwel alle eindmarkten, maar met name in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Verder zijn een steviger economisch herstel, aanvullende teruggaves aan de aandeelhouders en aanwas aan marktaandeel voor Randstad risico’s aan de bovenkant. Aan de onderkant zijn dat verlengingen van de coronamaatregelen, minder vraag naar medisch personeel op de korte termijn en lagere marges door technologische vervanging van intermediairs.

Voor 2022 gaat Credit Suisse uit van autonome omzetgroei van 10 procent en een stijging met 18 procent van de EBITA dankzij meer vraag naar personeel en oplopende salarissen.

Het aandeel Randstad noteerde donderdag op een rood Damrak 0,9 procent hoger op 65,38 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.