Europa - 14 juni 2022 - Aandelen

Credit Suisse verhoogt koersdoel ING

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor ING verhoogd van 13,00 naar 13,50 euro en handhaaft het Outperform advies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van de Zwitserse zakenbank in reactie op de beleggersdag van ING op maandag.

De strategie van de bank wijzigt niet echt, concludeerden de analisten van Credit Suisse. En de doelstellingen zijn ook min of meer in lijn met de analistenconsensus.

Wel merkte Credit Suisse op dat ING tijdens de vragensessie akkoord ging met de opmerking dat de outlook voor de nettorentebaten conservatief is, gezien de renteontwikkelingen sinds april. Ook kan de inkoop van eigen aandelen mogelijk later dit jaar wordend hervat.

Credit Suisse verhoogt de taxaties voor de nettorentebaten en stelde ook de winstramingen voor dit jaar en volgend jaar “bescheiden” opwaarts bij.

Op een groen Damrak stijgt het aandeel ING dinsdag 2,7 procent naar 9,59 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.