Europa - 30 september 2021 - Aandelen

Credit Suisse verhoogt koersdoel DSM

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor het aandeel DSM verhoogd van 157,00 naar 187,00 euro met handhaving van het Outperform advies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de Zwitserse bank.

Credit Suisse voerde het koersdoel op na een herwaardering op basis van de som-der-delen, terwijl de taxaties voor onderliggende resultaten licht werden verhoogd.

De bank onderscheidde in zijn rapport voor DSM enkele rugwinden: onderliggende marktgroei, volumegroei bij Nutrition van circa 5 procent en voortgaande innovatie en een verdere overnamedynamiek.

“DSM heeft één van de meest geweldige portfolio’s in de sector”, meent de bank. En met de verkoop van de tak Materials wordt DSM een echte nutrition-speler. En dat zorgt in de toekomst volgens de analisten voor een verdere herwaardering van het aandeel.

Het aandeel DSM noteerde donderdag op een groen Damrak 0,9 procent hoger op 173,95 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.