[BEWIJS] De beste investering

Bitcoin wordt door velen beschouwd als de beste investering ooit. Maar om op dit moment de beste investering te maken, is deze cryptomunt waarschijnlijk niet meer relevant. In dit artikel leggen we je uit, hoe je heel gemakkelijk Bitcoin kan verslaan, zonder heel veel risico te hoeven nemen.

Wie in 2010 bitcoins kocht, tegen de eerste koers van 0,0008 dollar en tot vandaag vasthield, had tegen de huidige koers van iedere geïnvesteerde euro 28,5 miljoen gemaakt. Wie bitcoins vandaag zal kopen, gaat alleen nooit meer deze klapper maken.

Waar ga je de beste investering maken?

Bij BeursBrink zijn we zo realistisch, dat de crypto tech een middel is voor scams. Aan de andere kant zorgt de technologie ook voor baanbrekende, waardevolle dingen.

Stablecoins worden bijvoorbeeld al wereldwijd gebruikt voor (internationale) transacties. En grote kans dat vastgoedinvesteerders die bekend zijn met een platform als RealT, heel graag met deze partij werken om je portefeuille uitbreiden (Michiel kan dat bijvoorbeeld beamen). RealT maakt het voor investeerders wereldwijd mogelijk om direct (zonder tussenpersoon) in Amerikaans vastgoed te investeren.

Kort gezegd, de crypto tech geeft een nieuwe dimensie aan het internet. Je kan dat een beetje zien als een financieel internet. Alle administratie kan je straks via het internet (blockchain) regelen. Oftewel alle transacties van beleggers, bedrijven, consumenten en overheden. Miljarden en miljarden per dag.

Het gebeurt nu nog in gesloten systemen, zoals informatie in de vorige eeuw. Met de crypto tech kan dat straks allemaal via het internet.

Een mijnenveld met diamanten

Eén ding dat zeker is in de cryptomarkt, is dat je altijd zal horen dat je iets hebt dat de nieuwe Bitcoin is of beter is dan Ethereum. Je kan hier op goede hoop in beleggen. Het kan flinke winst opleveren als je gelukt hebt of een compleet verlies van je vermogen wanneer je pech hebt.

Je kan de cryptomarkt ook wel zien als een mijnenveld, waar af en toe diamanten tussen liggen.

Daarom is het belangrijk om te weten wat je doet, als je in crypto investeert.

Reden dat we bij BeursBrink begin 2021 met de Crypto Gids zijn gestart. Hier investeren we in grotere crypto’s zoals Ethereum. Maar zitten we ook in de kleinere spelers, waar je soms over marktwaarden van slechts tientallen miljoenen spreekt.

Resultaten Crypto Gids

Sinds dat we vanaf de start met 9 tips zijn begonnen, bestaat de gids nu uit 23 tips. Geregeld nemen we enkele winsten en soms doen we posities helemaal van de hand. Als abonnee krijg je altijd deze alerts.

Iedereen die 5.000 euro blind in alle tips had geïnvesteerd en alle winstname alerts hard gevolgd, zou nu tegen een dikke plus van 60% hebben aangekeken. Terwijl crypto in een enorme berenmarkt heeft gezeten. Bitcoin daalde bijvoorbeeld 43% in dezelfde periode.

Kortom, wil je succesvol investeren in de cryptomarkt, dan is de Crypto Gids de beste investering die je kan doen.

Is de Crypto Gids er voor het exact timen van toppen en bodems?

Hoewel we in het diepst van de berenmarkt er op bleven hameren om te accumuleren, zeg ik als analist van de gids in alle eerlijkheid dat de kracht van de Crypto Gids niet ligt in het timen van de toppen en bodems.

Het is bovendien een moeilijke kunst en het exact timen ervan een illusie.

Waar de kracht wel ligt, is het verstaan van de mogelijkheden van crypto. En dan instappen in nieuwe crypto toepassingen voordat ze echt bekend worden bij een groter publiek.

  • Neem bijvoorbeeld Polygon (MATIC), een subnetwerk voor Ethereum. We investeerden in MATIC toen het netwerk nog een kleine 150.000 gebruikers (unieke wallet adressen) had. Nu zijn dat er +200 miljoen. Tussentijds namen we eens +1.000% op MATIC.

  • Een ander voorbeeld is Somnium Space (CUBE). Dit is een metaverse wereld die je in VR kan betreden, net zoals Meta deze wil bouwen. We investeerden voor de metaverse hype aangewakkerd door de naamsverandering van Facebook naar Meta.  Tussentijds namen we eens +1.300% winst op CUBE.

  • En zelfs recent, in de berenmarkt, roomden we wat winst af van GMX, een decentrale broker op de blockchain of futures te verhandelen. Wie aan de opname koers kocht, kon 800% winstnemen.

Natuurlijk betekenen deze uitslagen dat je af en toe een verlies van 90% moet slikken. Maar het komt bijna even vaak voor dat een tip een tenbagger oplevert.

Wie kan rekenen, weet waarmee je dan overblijft.

Een buitenkansje om het over te doen

Ondertussen heeft de cryptomarkt een verse berenmarkt achter de rug zitten en staan we aan de vooravond van een nieuwe rit omhoog.

Althans, dat geloven wij. Zie ook deze gratis crypto nieuwsbrief, waarin we het einde van de berenmarkt inluidden.

— Via deze link kan je je gratis inschrijven voor de nieuwsbrief, die je iedere week op vrijdag ontvangt. —

Er is dus eigenlijk geen beter moment om in crypto te investeren dan nu. Via de Crypto Gids heb je de grootste kans op succes. Bovendien:

  • Investeer je nu, in deze stierenmarkt, in veel vroeger stadium dan dat we in de vorige stierenmarkt deden met de introductie van de Crypto Gids.
  • Hebben onze analisten weer een aantal jaartjes meer ervaring.
  • Zitten we nu niet meer heel ver af van massa-adoptie van crypto.

Je kan het bijvoorbeeld zien aan de bedrijven die veel serieuzer in de markt raken, zoals Meta, Amazon, Mercado Libre of Ernst & Young.

Maar ook aan enkele crypto technologieën die in een volgende fase raken en daarom structurele problemen uit de weg kunnen ruimen, zodat je straks wel een miljard gebruikers kan faciliteren. Welke technologieën dat zijn en welke tips hiervan profiteren, vind je in de…

Wat krijg je allemaal bij de Crypto Gids?

Toegang tot:

  • een uitgebreide lijst aan crypto tips en alle updates van deze.
  • alle alerts wanneer we een tussentijdse update geven, winstnemen, een positie verkopen of een nieuwe tip innemen.
  • het exclusieve Telegram-kanaal voor extra updates.
  • onze klantenservice voor vragen aan analisten.
  • een lifetime garantie!

De Crypto Gids gaat om een eenmalige investering van 699 euro. Dat betekent dat je daarna altijd, gratis voorzien bent van de beste crypto research.

Dus stel, je wil zeker voor de komende 5 jaar in de cryptomarkt zitten, dan ben je omgerekend nog geen 12 euro per maand kwijt. Terwijl je daarna helemaal gratis meedoet.

Wordt hier abonnee van de Crypto Gids.


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.