Crypto Cashflow - 25 januari 2023 - crypto
door RAJA SPEET

Crypto Gids pakt 800% op GMX

Maandag sloegen de heren van de Crypto Gids toe in de markt. Ze pakten 800% winst op de GMX. De positie is in 2021 ingenomen tegen 6,05 dollar en bereikte maandag 54,60 dollar. Het was tijd om toe te slaan en een stukje van de positie te verkopen.

De Crypto Gids is de crypto research van BeursBrink, waarin we een selectie van ongeveer 20 kooptips volgen. Soms wordt een nieuwe crypto toegevoegd en soms wordt een positie helemaal verkocht. Abonnees krijgen hier altijd een update van.

Wat is GMX?

GMX is een decentrale broker voor futures op de blockchain. Iedereen met een crypto wallet kan hier met een hefboom in verschillende crypto’s handelen, zowel door long en short te gaan.

Zo’n decentraal platform kan heel aantrekkelijk zijn, omdat je geen KYC (verificatie) hoeft te doen wil je er kunnen handelen. Ook ben je altijd in het bezit van je eigen kapitaal via een crypto wallet. Dus je loopt geen risico op een FTX’je.

Waarom nemen we nu winst?

GMX is misschien wel de beste cryptomunt die je in het afgelopen jaar kon hebben. De koers staat namelijk heel dicht tegen de all-time-high. Zie ook de grafiek hieronder:

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Omdat de koers nu dichtbij z’n all-time-high zit, verwachten we wat weerstand. Bovendien zijn er een heel scala aan andere interessante crypto’s die nu aan bodemprijzen noteren. Daarom vinden we het nu een goed moment om een stukje veilig te stellen (wat overigens niet betekent dat we nu bearish zijn op GMX).

Hoeveel zou 5.000 euro in GMX hebben opgeleverd?

Wanneer je de positie GMX van 5.000 euro direct had aangekocht op onze alert en nu volledig zou hebben verkocht, dan heb je 45.000 euro. Oftewel een winst van 40.000 euro, op een inleg van 5K.

Bij de Crypto Gids zijn we alleen geen voorstander om een positie direct in één keer te verkopen. We nemen liever in kleinere deeltjes winst, mits we nog steeds achter de positie staan. Zo is bij GMX het geval.

Hoe kan je meedoen met de Crypto Gids?

De Crypto Gids is voor iedereen toegankelijk via deze link. Het is slechts een kwestie van abonneren en de gids downloaden. Je heb dus direct toegang tot de selectie aan crypto’s. Bovendien krijgt iedere abonnee ook toegang tot het exclusieve Telegram kanaal, waarin we korte berichten sturen. Zoals de winstname bij GMX.

De Crypto Gids is overigens een lifetime garantie. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot de gids, maar slechts één keer hoeft te betalen. Als we volgende maand of volgend jaar een nieuwe gids met updates uitsturen, heb je dus toegang.

De Crypto Gids kan je nu aankopen voor 699 euro.

Je krijgt dus naast de uitgebreide gidsen ook toegang tot alle alerts op je smartphone. Zoals winstnames of nieuwe posities.

Foto: iStock


Raja heeft zelf een positie in GMX. Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gunther
1 jaar geleden

Mooi hoor Raja, dank voor de winst. Ook ik heb er goed van kunnen profiteren.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.