Americas - 8 augustus 2019 - Beursbrink

BeursBrink tipt: 4 aandelen voor de komende 5 jaar

door RAJA SPEET

Iedere belegger die de komende 5 jaar lekker achterover wil leunen, met wellicht een cocktailtje in zijn hand, zit hier goed. Want Michiel van BeursBrink geeft zijn visie op 4 aandelen die hij de komende 5 jaar zou aanhouden.

#1: Acomo

Een nu nog klein bedrijf, dat bij niet veel beleggers op de radar staat, maar wel heel solide presteert. Hoewel de resultaten wat volatiel kunnen zijn, lukt het de noten- en zadenhandelaar toch altijd om goede resultaten voor te leggen. Ook profiteer je van een mooi dividend.

#2: Hannon Armstrong Sustainable Infrastructure Capital

Het Amerikaanse vastgoedbedrijf investeert alleen in vastgoed en infrastructuur dat te maken heeft met de vergroening van de economie. Een echt aandeel voor de toekomst. Want hoe groot is de kans nou dat we over 50 jaar nog rijden op dieselmotortjes? Als kers op de taart profiteer je wederom van een royaal dividend.

#3: Domtar

Een tweede een Amerikaanse speler, en wel een van onze favorieten uit het Americas Rapport. Domtar staat momenteel erg laag gewaardeerd, omdat analisten vooral kijken naar de papiertak van de onderneming. Dat terwijl de ‘personal care’ tak juist veel meer potentie heeft en door analisten niet op waarde wordt geschat.

#4: Vastned

Een Nederlandse vastgoedspeler die hard is afgestraft op de beurs. De reden hiervoor is de transformatie die Vastned achter de rug heeft, en dat liet volgens veel beleggers te lang op zich wachten. Tegelijkertijd is het bedrijf nu heel aantrekkelijk geprijsd. Vooral als je bedenkt dat het bedrijf een mooi dividend uitkeert.

De volledige visie van Michiel zie je op ons Youtube kanaal. Abonneer je meteen, want dan deze tips wil je in de toekomst niet missen.

En daarnaast nooit meer het laatste beursnieuws missen? Meld je dan aan voor de BeursBrink WhatsApp en ontvang als eerste het laatste nieuws van BeursBrink.

E-mail icon

Aandelen nieuws Americas

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Americas

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.