VIP ACTIE

Word een VIP!
Americas - 3 oktober 2019 - Aandelen

3 interessante smallcaps voor het vierde kwartaal

door RAJA SPEET

Het laatste kwartaal van 2019 is begonnen. Altijd een van de meest kritische kwartalen, want sluiten we het jaar met winst, of met verlies? Tot nu toe deden de grote Amerikaanse aandelen het beter dan de kleinere. Maar volgens Alan Farley kan je daar met 3 smallcaps verandering in brengen.

Farley is onder andere auteur van het best selling boek The Master Swing Trader. Hij ziet ook dat smallcaps een minder jaar hebben. Zo staat de Russel 2.000 wel ruim 9 procent in het groen. Maar de grote broer S&P 500 doet het veel beter, met ruim 17 procent.

Toch zijn er volgens Farley 3 kleinere bedrijven, die de markt zullen overtreffen.

Enphase Energy, Inc (ENPH)

Enphase Energy is een producent van zonnepanelen gevestigd in Calefornië. Volgens Farley zal het bedrijf profiteren van gunstigere wetten die alle nieuw gebouwde huizen in de Golden State verplichten om zonnepanelen te hebben. De wet zal vanaf 2020 gelden.

Sonic Automotive (SAH)

Sonic Automotive is een autoverkoper in de Verenigde Staten. Dit doet het bedrijf via verschillende filialen. Van nieuwe en gebruikte auto’s tot zelfs vrachtwagens.

Volgens Farley is SAH vooral interessant door het technische plaatje. Momenteel noteert de prijs op een 12-jarig hoogtepunt. Het zit nu tegen de weerstand van 2007 aan. Maar waarna deze breekt, ziet Farley het aandeel makkelijk naar de 39,75 dollar stijgen. Dat zou een rendement van 32,5 procent betekenen.

Hallmark Financial Services (HALL)

Hallmark is een verzekeraar in de Verenigde Staten. Het aandeel heeft in 2019 al een flinke rally gemaakt. Het won zo’n 60 procent in waarde! Ook brak het een belangrijke weerstandslijn. Namelijk het hoogtepunt in 2007.

Daarom ligt volgens Farley de weg naar boven open en gelooft dat de koers de hoogste toppen in 30 jaar kan gaan testen. Die niveaus liggen rond de 30 en 40 dollar.

Bron: Investopedia

Foto: iStock

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Americas

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Americas

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.