Nederland - 28 juni 2022 - Optietrades

Kleinere optiehandelaren staan op een massaal verlies

door SVEN VAN GASSE

Opties zijn voor particuliere beleggers een goede manier om met een klein bedrag toch grote winsten te behalen. Met een relatief klein bedrag creëer je een hefboom waarmee je hoge rendementen kan behalen. Dit heeft echter ook het nadeel dat je verliezen snel kunnen oplopen. Kleine optiehandelaars zullen dit nu wel weten, want volgens analist Jason Goepfert staat deze groep op een verlies van meer dan $600 miljoen sinds Thanksgiving.

Toen de aandelenmarkten in april 2020 uit zijn dal van de Covid-crisis kroop, kenden optiehandelaren gouden tijden. De aandelenmarkten stegen fors, waardoor optiehandelaren op enorme winsten zaten zoals de grafiek laat zien.

Onze optietrader doet het wél goed

Het verlies van kleine optiehandelaren loopt dus zeer hoog op. De optietrader van Beursbrink heeft hier echter geen last van.

Ondanks de moeilijke omstandigheden behaalde de optietrader toch zeer mooie resultaten. Onlangs schreven we een artikel over de resultaten van de optietrader in 2022 dat je hier kan teruglezen.

Als je ook wil genieten van de mooie winsten van de optietrader, abonneer dan zeker via deze link.

Bron: TwitterDit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.