Nederland - 22 juni 2022 - Optietrades

Optietrader uitgelicht: Zo kan je geld verdienen in een berenmarkt!

door SVEN VAN GASSE

2022 is tot nu toe een zeer slecht beursjaar geweest. Alle grote Amerikaanse indexen bevinden zich in een bearmarket. De optietrader doet het echter wel goed. Ondanks de moeilijke omstandigheden behaalde de optietrader toch mooie resultaten.

Op de onderstaande afbeelding kan je de resultaten van de optietrader vinden. Zoals je kan zien, zijn een groot deel van de trades met winst afgesloten. De WTI calls en SLB calls zijn de absolute topperformers met winsten van respectievelijk 148% en 100%.

Winst maken tijdens een bearmarket? Hoe?

De bearmarket werd aangestuurd door verschillende factoren als de torenhoge inflatie en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne met de hoge energieprijzen als gevolg.

Desondanks slaagde de optietrader erin om winstgevende trades te doen. 60% procent van de trades werd met winst afgesloten tegen slechts 5% met verlies, zoals op de afbeelding te zien is.

Hoe kan dit? Met de optietrader wordt er niet belegd in de gehele markt. De optietrader speelt in op specifieke kansen in verschillende sectoren. Toen de olie- en gasprijzen de hoogte ingingen zetten we bijvoorbeeld vol in op energie.

Met opties is het hiernaast ook relatief makkelijk om het risico onder controle te houden, maar nog steeds genoeg winstpotentieel behoudt.

In een interview laten de traders van de optietrader hun licht schijnen op de komende maanden voor de aandelenmarkt. Dit interview kan je hier integraal lezen.

Hoe werkt een trade?

Onze analisten zijn dag in dag bezig met het zoeken naar nieuwe kansen in de markt. Wanneer ze een nieuwe kans gevonden hebben, sturen zij een bericht uit via Telegram. In dit bericht staat welke trade er wordt aangekocht en nog extra informatie, zoals op de afbeelding te zien is.

Wanneer we de trade sluiten wordt er opnieuw een bericht gestuurd. Met nog extra uitleg over de behaalde winst/verlies en nog extra info over de omstandigheden van de trade.

Als je ook wil genieten van de mooie winsten van de optietrader, abonneer dan zeker via deze link.Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.