Beursbrink introduceert BeursBits

Optie Trader

Doe mee voor slechts €39,95 per maand Meerdere - eenvoudig te volgen - optietrades per maand
Optie Trader

Ervaren traders

Kijk mee over de schouders van onze ervaren optietraders.

Heldere taal

De trades zijn altijd helder en goed te volgen.

Instant alerts

Direct alerts van alle optietrades die wij innemen op uw smartphone.

Handelen in opties is een hele mooie manier om extra rendement te realiseren op de beurs. Maar in de praktijk is dit vaak voorbehouden aan professionele traders die de tijd hebben om dag in dag uit achter hun handelsschermen te zitten.

Dankzij BeursBits Optie Trader kunt ú nu ook heel eenvoudig meedoen met de optietrades van professionals.

Voor de Optie Trader voeren we meerdere optietrades per maand uit. Dat zijn gemiddeld 1 tot 4 optietrades per maand op aandelen. Dit kunnen (geschreven) call- of putopties zijn, maar ook optieconstructies. Altijd zo ingericht dat de trades voor iedereen makkelijk te volgen en te begrijpen zijn.

Als abonnee van Optie Trader ontvangt u dus meerdere optietrades per maand van ons. Die ontvangt u direct op uw telefoon via ons Telegram-kanaal. Zo bent u altijd meteen op de hoogte van trades die wij doen en hoeft u geen kansen te missen.

“Als iets goed is, zeg ik het graag. Reeds meer dan een jaar lees ik jullie advies en koop ik regelmatig aan. Het heeft me al een behoorlijke wijnkelder opgeleverd. Waarvoor dank.”

Direct van start met Optie Trader

Doe mee voor slechts €39,95 per maand

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.